FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Transport persoane PETROSANI – BELGIA, bilete autocar

 

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transport de persoane din PETROSANI in Belgia : Liege, Bruxelles, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta PETROSANI - Belgia, va rugam accesati site-ul www.estertours.ro. Noi curse de autocar cu plecari Miercuri si Vineri din PETROSANI la ora 09.00 Piata Victoria .

La cumpararea biletelor de autocar pentru transport persoane in Belgia , copiii 0-2 ani benificiaza de 100 % reducere daca nu ocupa loc,copiii 2-12 beneficiaza de 50 % din pretul biletului.

 

Se admit GRATUIT la transport 2 valize in limita a 40 kg, plus un bagaj de mana care poate fi luat in iteriorul autocarului.

 

 

 

Tabel tarife transport persoane Romania Belgia dus
  Oras      LOCALITATEA ORA SOSIRE LA DESTINATIE JOI/
SAMBATA
ORA  PLECARE VINERI/ Duminica STATIA TARIFE

PETROSANI

LIEGE

12.00 18.30 Km 101 PECO BARCHON 90 Euro

PETROSANI

BRUXELLES

  13.00   17.00 1.Km 20 Peco Texaco
2. Kraainem Statie Autobuz.
90 Euro

\\

 

 

 

 

 

Transport persoane Romania - Italia Transport persoane Romania - Germania Transport persoane Romania - Belgia Transport persoane Romania - Anglia Transport persoane Romania - Olanda Transport persoane Romania - Danemarca

© 2014 estertours