Transport cu autocarul Romania Basildon

romania basildon

Transport persoane Romania Basildon

Avand in vedere ca in Basildon locuiesc multi romani, am hotarat ca serviciul de transport persoane Romania Basildon sa fie reprezentat nu de o cursa saptamanala, ci de trei curse pe saptamana. Astfel, spre Basildon, cateva zeci de persoane se imbarca in cursele de transport pe care le organizam in zilele de Luni, Joi sau Sambata.

Imbarcarile pentru transport persoane Romania Basildon se fac din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, OradeaBrasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

De regula, transportul de persoane pe care il organizam pe distante mari include si o masa calda pe traseu pe care toti pasagerii o servesc gratuit. O masa calda pe traseu servesc si pasagerii care vor calatori la Basildon.

 Transport autocar Romania Basildon

Serviciul de transport autocar Romania Basildon este caracterizat de trei atribute deosebit de importante pentru transportul international: este sigur, este confortabil si este ieftin.  Siguranta este asigurata de soferii experimentati si de dotarile tehnice ale autocarelor cu care se calatoreste. Confortul este asigurat de dotarile interioare ale autocarelor Setra, Scania Irizar si Mercedes: sisteme climatronice si audio-video, scaune rabatabile, wc-uri ecologice, frigidere etc. Serviciul de transport autocar Romania Basildon este ieftin, in sensul ca pretul unui bilet si-l poate permite orice persoana.

Cursa autocar Romania Basildon

Cu orice cursa autocar Romania Basildon se poate ajunge chiar si la adresa dorita, in situatia in care pasagerul solicita acest lucru. Indiferent de ziua in care hotarati sa calatoriti – luni, joi sau sambata – aveti nevoie de mai multe informatii cu privire la cursa autocar Romania Basildon. In acest sens, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site.

Bilete autocar Romania Basildon

Dupa cum am mai spus, pretul pentru bilete autocar Romania Basildon si-l poate permite oricine. In situatia in care in aceasta calatorie veti fi insotiti si de copiii de pana la 10 ani, trebuie sa stiti ca pentru acestia veti plati mai putin. Veti primi 10% reducere pentru bilete autocar Romania Basildon achizitionate pentru copiii de 2-10 ani; si 50% pentru copiii de pana la 2 ani.

La aceasta cursa puteti transporta un bagaj de mana si un bagaj consistent la cala – 50 de kg bagaj in doua genti de voiaj.


anglia autocar

germania autocar