Transport cu autocarul Romania Chelmsford

romania chelmsford

Transport persoane Romania Chelmsford

Transport persoane Romania Chelmsford este unul dintre serviciile pe care le organizam in fiecare saptamana in cadrul actvitatii de transport international. Chelmsford este un oras din Anglia cu o economie infloritoare ce se bazeaza pe produsele electronice. De asemenea, orasul ramane in istorie prin faptul ca in 1920 de aici a transmis primul serviciu telegrafic fara fir din lume.

Organizam transport persoane Romania Chelmsford de trei ori pe saptamana, in zilele de Luni, Joi si Sambata din orasele: Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Botosani, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Targu Neamt, Piatra Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, OradeaBrasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud, Oradea; II. Bistrita, Dej, Cluj, Turda, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Babeni, Craiova, Filiasi, Turceni, Pesteana, Balteni, Rovinari, Targu Jiu, Bumbesti, Sadu, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Hateg, Calan, Simeria, Deva, Savarsin, Timisoara, Lipova, Arad.

Serviciul include si servirea in mod gratuit a unei mese calde pe traseu, de catre toti pasagerii.

Transport autocar Romania Chelmsford

Transport autocar Romania Chelmsford se realizeaza cu o flota de autocare performante, utilate cu aparatura moderna. Se calatoreste cu autocare Mercedes, Scania Irizar si Setra dotate cu scaune rabatabile foarte confortabile, sisteme climatronice, toalete ecologice, siseme audio-video, frigidere etc. Ca orice alta cursa internationala pe care o organizam si aceasta catre Chelmsford este deosebit de confortabila, in ciuda faptui ca sunt mii de km de parcurs. De asemenea, cursa de transport international pentru Chelmsford este sigura si ieftina, este condusa de soferi cu experienta si are un pret accesibil tuturor.
Mai mult de atat, cu transport autocar Romania Chelmsford se poate ajunge chiar si la adresa dorita.

 Cursa autocar Romania Chelmsford

Indiferent de cursa autocar Romania Chelmsford cu care doriti sa calatoriti este necesar sa ne sunati pentru a afla ora de plecare, locul de imbarcare din fiecare oras mentionat mai sus, pretul unui bilet etc. In acest sens v-am pus la dispozitie pe site doua numere de telefon.
Orice cursa autocar Romania Chelmsford este organizata dupa toate standardele in materie de transport international de persoane in vigoare.

Bilete autocar Romania Chelmsford

Pentru bilete autocar Romania Chelmsford pe care le cumparati pentru copiii de pana la 10 ani primiti reduceri dupa cum urmeaza: 10% pentru 2-10 ani si 50% pentru copiii de pana la 2 ani.

De asemenea, pentru transportul a 50 de kg bagaj nu va trebui sa platiti nimic suplimentar atata timp cat aveti bilete autocar Romania Chelmsford.


anglia autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app