Adjud Essen

Transport persoane Adjud Essen, Germania


Va recomandam serviciile de transport persoane Adjud Essen cu autocar, microbuz cu plecare in fiecare saptamana. Iata de ce! Acest serviciu de transport persoane Adjud Essen cu autocar, microbuz de la adresa din Adjud, PECO LUKOIL - MONUMENT, se organizeaza de 4 ori pe saptamana: Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata, la ora 07:00. Atat persoanele care calatoresc singure, cat si grupurile de persoane sunt invitate sa isi cumpere biletele din timp pentru ca aceasta cursa spre Essen este foarte cautata iar biletele se termina foarte repede, in ciuda faptulul ca sunt 4 curse pe saptamana.

Asiguram transport autocar Adjud Essen, Germania la adresa! Da, s-a citit corect, se asigura transport autocar Adjud Essen, Germania la adresa  de destinatie pentru toti calatorii care merg cu aceasta cursa. In felul acesta niciun client nu va fi pus in situatia de a ajunge intr-un oras necunoscut cu foarte multe bagaje si sa gaseasca transport local sau un taxi pentru a ajunge “acasa”.

Cursa de autocar Adjud Essen

are cafeaua si o masa incluse in pretul biletului. De asemenea, pentru cursa de autocar Adjud Essen  se include in pret un bagaj de 40 kg, iar calatoria are loc in microbuze si autocare moderne, dotate special pentru tot confortul calatorilor. Fiecare microbuz alocat curselor este dotat cu aer conditionat, scaune rabatabile si sistem audio video pentru un plus de confort si o calatorie in cele mai bune conditii posibile. Numarul mare de clienti multumiti dovedesc calitatea serviciilor oferite.

Bilete autocar Adjud Essen la pret promotional pentru copii. Pentru bilete autocar Adjud Essen copii au o reducere de 20 de euro din pretul care pentru adulti porneste de la 120 de euro. Pentru grupurile de persoane si pentru cei care inteleg ca distractia poate avea loc in mai multi se fac reduceri considerabile care se stabilesc in momentul achizitionarii biletelor, in functie de numarul de persoane din grup.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar