Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Adjud - OlandaPlecare din statia Lukoil zona Monument, ora 07.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Adjud - OlandaFirma noastra de transport persoane Adjud - Olanda efectueaza curse zilnice direct la adresa cu plecare de langa Lukoil din zona Monument la ora 07.00. Va punem la dispozitie cele mai avantajose preturi si servicii profesioniste pentru a ne asigura ca aveti parte de o calatorie sigura, confortabila si cat mai rapida. Astfel, alaturi de Estertours, beneficiati de autocare si microbuze moderne, dotate corespunzator cu toaleta, sistem video si audio, aer conditionat si scaune rabatabile, extrem de confortabile si spatioase. Alegerea firmei noastre de transport persoane pe ruta Adjud - Olanda va garanteaza posibilitatea de a calatori catre cele mai importante orase si localitati din Olanda la preturi extrem de avantajose intr-un timp scurt de pana la doua zile in functie de destinatia aleasa. Incercam sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de calatorie si o experienta satisfacatoare alaturi de noi, de aceea verificam periodic atat estetic cat si tehnic autocarele pe care vi le punem la dispozitie si avem grija sa alegem cu precizie cei mai profesionisti soferi care va vor transporta in siguranta catre destinatia dorita.

Avatanjele transportului Adjud - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Adjud - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Adjud - Olanda direct la destinatieFirma noastra de transport persoane, efectueaza curse cu autocarul Adjud - Olanda direct la adresa in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur. Plecarile au loc din statia Lukoil zona Monument, la ora 07.00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Olanda. Alegand Estertours veti avea parte de o calatorie avantajoasa din punct de vedere financiar si o calatorie sigura si confortabila. Punem accent pe profesionalism si pe satisfactia clientului, de aceea oferim in mod gratuit o masa calda pe drum, cafea si bauturi calde sau racoritoare. De asemenea, veti avea posibilitatea sa transportati bagaje de pana la 40 de kg in mod gratuit. Cursele cu microbuzul Adjud - Olanda sunt extrem de apreciate atat de persoanele care calatoresc fie in vacanta sau concediu, fie in scop de serviciu. Grupurile de persoane aleg de cele mai multe ori sa calatoreasca cu autocarul sau microbuzul datorita unor preturi extrem de accesibile in detrimentul avionului sau al altor sisteme de transport. Adjud este localizat in zona Moldovei si atinge aproximativ 20.000 de locuitori, de aici plecand anual sute de persoane catre toate tarile din Europa cu ajutor firmei noastre de transport persoane.

Bilete autocar Adjud - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Daca sunteti in cautarea de bilete autocar Adjud - Olanda, Estertours va pune la dispozitie cele mai avantajose oferte din piata. Alaturi de noi puteti sa circulati catre Olanda la preturi incepand cu 120 euro de bilet, direct la destinatie, catre cele mai importante orase din Olanda. Firma noastra de transport persoane va ofera curse zilnice atat tur cat si retur cu vehicule moderne si bine intretinute atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. De asemenea, veti beneficia de reduceri pentru grupuri de persoane sau copii de pana la 30%. Pretul biletului de autocar Adjud - Olanda poate creste in functie de optiunile pe care le alegete, de greutatea bagajului pe care il transportati sau de destinatia finala. Biletele pentru cursele Adjud - Olanda, pot fi achizitionate direct la urcare in autocar cu rezervare in prealabil efectuata de echipa noastra.

Transport Adjud - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Adjud

Pentru informatii privind transportul de persoane pe ruta Adjud - Germania sau retur, ne puteti contacta la telefon 0773.908.912. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie la adresa de mail office@estertours.ro pentru detalii legat de programul curselor, statii, reduceri si oferte promotionale, rezervari de bilete cat si pentru alte informatii.