Aiud Berlin

Transport persoane Aiud Berlin, Germania


Numeroase persoane cauta o oferta buna de transport persoane Aiud Berlin cu autocar, microbuz! Iar noi suntem aici! Pentru transport persoane Aiud Berlin cu autocar, microbuz oferim cele mai bune conditii de calatorie, in care includem cafeaua si o masa calda pe traseu, iar grupurile si copiii primesc discounturi speciale. Plecarea din Aiud in Berlin are loc in fiecare saptamana Luni, Miercuri, Vineri si Sambata la ora ora 18:30 din Parcare Peni.

Transport autocar, microbuz Aiud Berlin

Pentru transport  autocar,microbuz Aiud Berlin la adresa in Germania, exista o serie de beneficii care fac ca aceasta cursa sa fie unica. Se asigura transport autocar Aiud Berlinla adresade destinatie dorita, motiv pentru care calatorii vor economisi timp si vor calatori in confort si mult mai in siguranta. Fiecare calator care a apelat la aceste servicii a dovedit ca este multumit revenind cel putin o data.

Cursa de autocar,microbuz Aiud Berlin

Cursa de autocar,microbuz  Aiud  Berlin include in pretul bileteleor si un bagaj de 40 kg. Cursa de autocar,microbuz Aiud Berlinare loc in cele mai bune conditii posibile, toate masinile fiind dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile si toalete. Este important ca fiecare persoana sa se simta tot timpul bine mai ales pentru faptul ca unele calatorii sunt chiar lungi.

Bilete autocar, microbuz Aiud Berlin

Bilete autocar,microbuz  Aiud Berlin la super pret. Pentru Bilete autocar Aiud Berlinexista asa cum s-a spus si mai sus preturi speciale pentru copii, care primesc o reducere de 20 de euro, la fel si pentru grupurile de persoane care au reducere personalizata. Pretul unui bilet porneste de la 120 de euro la care se adauga toate facilitatile posibile.

Este clar ca nu este un pret mare raportat la calitatea serviciilor oferite si la toate particularitatile acestora. Eceasta este unica oferta care includa transportul la destinatie, indiferent care ar fi aceasta, o masa calda si cafea si in plus conditii de lux in interiorul masinilor. Este recomandat ca o calatorie lunga sa aiba loc in conditiile perfecte pentru ca fiecare persoana sa se simta bine.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar