Transport persoane Alba Iulia Ohringen, Germania


Oferta, transport persoane Alba Iulia Ohringen , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Alba Iulia Germania ,Ester Tours care va ofera plecari regulate Alba Iulia Ohringen .

Cursa de autocarAlba Iulia Ohringen,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Alba Iulia in Ohringen .Plecarea Alba Iulia  Ohringen , Germania se efectueaza la ora 09:00 Alba Iulia, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Transport in Germania, cursa de autocar Alba Iulia  Ohringen, soseste in statii fixe precum gara sau autogara din Ohringen.

O noua cursa de transport cu autocarul  Alba Iulia  Ohringen, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Alba Iulia. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Alba Iulia Ohringen la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Alba Iulia Germania Ohringen Alba Iulia  .

Ohringen – Alba Iulia plecare se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Alba Iulia Ohringen 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Alba Iulia  Ohringen achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Alba Iulia Ohringen dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Alba Iulia Ohringen Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Alba Iulia   Ohringen Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Alba Iulia sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar