Arad Augsburg

Transport persoane Arad Augsburg, Germania


transport persoane Arad Augsburg, Germania, saptamanal, si alte curse internationale. In zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, Gara ora 21.00 calatorii se pot prezenta pentru a pleca spre destinatie, in siguranta si cu una din cele mai ieftine mijloace de transport.

In Augsburg, unul din cele mai frumoase orase universitare din tara, oamenii vin in general la studii sau continuarea acestora, pentru a vizita obiectivele turistice si artistice de aici, pentru a se relaxa, pentru a-si petrece o mini vacanta placuta, optand pentru o cursa de transport din timpul saptamanii in zilele de joi, vineri, marti, dar si la final de saptamana, sambata.

Serviciul de transport persoane Arad Augsburg include si servicii gratuite, care intra in pretul biletului, gratie carora oamenii aleg sa plece prin intermediul firmei catre mai multe destinatii, servicii precum masa gratuita oferita pe traseu, reduceri la bilete – copiii pana in 2 ani nu platesc nimic, cei intre 2 si 12 ani platesc jumatate din bilet iar reduceri mai au si elevii, pensionarii, studentii si grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Arad Augsburg

Oamenii care aleg sa circule cu firma noastra se vor bucura de calatorii in siguranta pe transport autocar Arad Augsburg, pe distante foarte mari, cu autocare Mercedes, Scania Irizar sau Setra astfel incat satisfactia sa fie la cote maxime. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele rabatabile, pasagerii pot privi la programele video, filme, pot asculta muzica, iar toaletele ecologice sunt o optiune mult mai sigura si mai eficienta decat opririle pe traseu.

Serviciul de transport autocar Arad Augsburg duce pasagerii chiar si la o adresa specificata.

Cursa autocar Arad Augsburg

Indiferent ca plecati la un schimb de experienta, la cursuri, continuare de studii, pentru un job mai bun, sau pentru un concediu, cursa autocar Arad Augsburg se va dovedi cea mai buna alegere facuta.

Calatoriile pentru cursa autocar Arad Augsburg se pot programa saptamanal.

Bilete autocar Arad Augsburg

Numarul de telefon este afisat pe site pentru ca dvs. sa sunati si sa aflati costul exact pentru bilete autocar Arad Augsburg, la ce ora este imbarcarea si unde se face.

Rezervarea pentru bilete autocar Arad Augsburg se realizeaza simplu si rapid indiferent de perioada din an.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar