Arad Offenburg

Transport persoane Arad Offenburg, Germania


Sigur si confortabil, la ora 21.00, saptamanal, organizam transport persoane Arad Offenburg cu autocar, microbuz. Mai exact, asiguram transport persoane Arad Offenburg cu autocar, microbuz  din Gara in fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri si Sambata din saptamana. Calatoria are loc in cele mai bune conditii in microbuze sau autocare moderne dotate special pentru a asigura tot confortul calatorilor. Fiecare masina din dotare are aer conditionat, toaleta, sistem media si scaune confortabile si rabatabile.

Pentru transport persoane Arad Offenburg, Germania, la adresa biletele trebuie cumparate din timp. Este asigurat transport persoane Arad Offenburg, Germania, la adresa dorita motiv pentru care tot mai multe persoane si mai ales grupuri de persoane aleg aceasta cursa, iar biletele se termina rapid chiar daca au loc plecari de 4 ori pe saptamana.

Cursa de autocar Arad Offenburg

include nenumarate avantaje. Cursa de autocar Arad Offenburg ofera cafea si o masa calda, iar in pretul biletului este inclus si un bagaj de cel mult 40 kg, care echivaleaza cu doua trolere mari de vacanta. Este evident de ce biletele se termina atat de repede si de ce tot mai multe persoane aleg aceasta cursa si o considera cea mai buna.

Pretul pentru bilete autocar Arad Offenburg pornesc de la 120 de euro. Pentru bilete autocar Arad Offenburg se ofera reduceri de 20 de euro pentru fiecare copil cu varsta intre 2 si 10 ani. Pentru grupurile de persoane se ofera reduceri considerabile personalizate in functie de numarul de persoane.

Offenburg este o destinatie perfecta pentru vacanta mai ales pentru grupurile de tineri care vor sa profite de o excursie perfecta in care sa aiba si decor urban dar si peisaje, distractie dar si cultura, toate combinate cu o calatorie cu microbuzul la cel mai bun pret.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar