Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Arad - OlandaPlecare de la gara din localitate, ora 21.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Arad - Olanda Eastertours efectueaza in fiecare zi curse cu autocarul si transport de persoane Arad - Olanda cu plecare de la gara la ora 21.00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Olanda. Alaturi de voi veti beneficia de preturi avantajose pentru bilelte de transport, incepand cu 120 de euro pentru adulti si cu reduceri semnificative pentru alte grupuri de persoane precum copii sa pentru cei care achizitioneaza bilete dus - intors. Microbuzele si autocarele pe care vi le punem la dispozitie se alfa in cea mai buna stare tehnica si vizuala, oferind calatoriilor sai, grup sanitar, sistem video si audio, aer conditionat si scaune rabatabile, confortabile si spatioase. De asemenea, transportul de persoane Arad - Olanda dispune de soferi experimentati si profesionisti care cu amabilitate va va ajuta in orice problema intampinati si care va vor transporta in siguranta catre adresa finala. Olanda este una dintre cele mai liberale tari din regiune, avand multe legi permisive si care reprezinta pentru romani o importanta sursa turistica dar si economica, multe persoane calatorind anual catre si din aceasta tara in vacanta sau pentru ocuparea unui loc de munca.

Avatanjele transportului Arad - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Arad - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Arad - Olanda direct la destinatie In fiecare zi de la gara, la ora 21.00 au loc curse cu autocarul Arad - Olanda direct la destinatia dvs. la preturi competitive si in conditii modern si civilizate de transport. Autocarul sau microbuzul va pune la dispozitie atat beneficii financiare datorita costurilor reduse ale transportului dar si conditii adecvate de transport. Alaturi de Eastertours puteti calatori catre principalele orase din Olanda insotiti de bagaje de maxim 40 de kg, de cala sau pe care le puteti transporta cu dvs. direct in autocar, in mod gratuit. Nu in ultimul rand, cursele Arad - Olanda cu microbuzul sau autocarul la adresa sunt insotite si de o masa calda pe traseu si cafea pentru a va bucura de o calatorie linistita, in cele mai bune conditii. Aradul este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, avand o populatie de aproximaiv 160.000 de locuitori, fiind unul dintre cele mai mari orase din tara noastra. Municipiul Arad constituie pentru vestul tarii un punct important in ceea ce priveste industria dar si sistemul rutier sau feroviar. Din aceasta zona au loc zilnic curse cu autocarul sau cu microbuzul care transporta persoane pe ruta Arad - Olanda tur si retur la unele dintre cele mai avantajose tarife din piata si in conditii excelente de calatorie.

Bilete autocar Arad - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa calatoreasca in Europa cu ajutorul microbuzului sau autocarului datorita preturile exctrem de avantajose pe care aceste sisteme de transport le ofera. Astfel, Eastertours vine in ajutorul dvs. cu oferte special pentru biletele de autocar Arad - Olanda la pretul de 120 euro. Acest tarif poate creste tinand cont de destinatia finala, optiuni sau de bagajul transportat. De asemenea, echipa noastra va pregatit si oferte promotionale cu reduceri de pana la 30% destinate copiilor, grupurilor de persoane sau clientilor fideli. Preturile biletelor Arad - Olanda cu autocarul pot fi achizitionate direct la imbarcarea un vehicul dar printr-o rezervare prealabila realizata in cadrul companiei noastre de transport persoane international.

Transport Arad - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Arad

Echipa noastra vas ta la dispozitie cu raspunsuri la eventuale intrebari legate de transportul de persoane Arad - Olanda sau cu detalii legate de programul curselor, orasele in care ajungem sau de ofertele noastre. Nu in ultimul rand pentru alte informatii sau pentru rezervari de bilete, ne mai puteti contacta la si telefon 0773.908.912 sau la email office@estertours.ro, unde un membru al companiei noastre va va asista in cel mai scurt timp.