Arad Traunstein

Transport persoane Arad Traunstein, Germania


Unul din principalele servicii asigurate de firma noastra il reprezinta cel de transport persoane Arad Traunstein, Germania, cu o frecventa saptamanala. MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 15:00 Arad, Autogara Banu Maracine calatorii se pot urca in autocar si pot pleca in siguranta catre destinatie. Cursele internationale catre Traunstein, cel mai mare oras din landul Hessa, situat pe raul Main sunt, fara indoiala, o varianta foarte buna si totodata ieftina.

In Traunstein, aceasta metropola germana, romanii merg la studii, pentru un job mai bine platit, sa se relaxeze, sa viziteze centrele culturale sau sa isi faca un concediu de vis. Cursele de transport Arad Traunstein sunt disponibile martea, joia, vinerea si sambata, saptamana de saptamana.

Asadar, printre serviciile incluse in transport de persoane Arad Traunstein se numara si masa gratuita ce se ofera pe traseu, precum si reducerile pentru pensionari, elevi, studenti, copii de pana in doi ani care nu platesc nimic, precum si copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani care platesc jumatete din bilet si, sa nu uitam si de reducerile pentru grupuri de cinci persoane.

Transport autocar Arad Traunstein

In ziua de astazi, este foarte importanta siguranta mijlocului de transport ales. In vreme ce avionul devine o optiune din ce in ce mai nesigura si multi oameni manifesta o fobie extraordinara de calatoriile cu avionul, serviciile de transport autocar Arad Traunstein asigurate de soferi cu experienta, cu autocare Mercedes, Setra sau Scania Irizar sunt perfecte!  Chiar daca o calatorie cu autocarul este mai lunga decat una cu avionul, oamenii isi pot rabata scaunele si pot dormi, iar atunci cand au nevoie la toaleta, nu mai este nevoie ca autocarul sa opreasca pe drum de fiecare data, la fiecare calator, ci exista toalete ecologice.

Serviciul de transport autocar Arad Traunstein este complet, iar daca oamenii doresc sa ajunga la o anumita destinatie, pot solicita soferului sa ii duca la o adresa exacta.

Cursa autocar Arad Traunstein

Indiferent ca plecati pe o perioada mai scurta sau pentru mai mult timp, in scop personal sau profesional, cursa autocar Arad Traunstein se va dovedi de vis.

Puteti chiar sa programati calatoriile pentru cursa autocar Arad- Traunstein, astfel incat martea, joia, vinerea si sambata sa plece la ora exacta.

Bilete autocar Arad Traunstein

Daca nu stiti exact pretul pentru bilete autocar Arad Traunstein, il puteti afla sunand la numarul afisat.

Rezervarea biletelor autocar Arad Traunsteinse poate face simplu si rapid, in cateva minute.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar