Bacau Fulda

Transport persoane Bacau Fulda, Germania


In prezent, compania noastra realizeaza cu succes curse de transport persoane Bacau Fulda, Germania, la intervale regulate, saptamanal. Cursele catre Fulda pleacaLUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 10:00 SENS GIRATORIU AUTOGARA si se dovedesc optiunea ideala pentru romanii care vor sa ajunga aici pentru a munci, pentru a-si construi o noua viata, sau pur si simplu pentru a vizita locuri noi si pentru a se relaxa intr-o vacanta de vis.

Serviciul de transport persoane Bacau Fulda include si servicii importante care intra in pretul biletului de calatorie, cum ar fi masa gratuita servita pe traseu si reducerile pentru studenti, copii, elevi, dar si pensionari si grupuri de cate cinci persoane.

Transport autocar Bacau Fulda

Desi unii oameni sunt reticenti la calatoriile de acest gen si prefera avionul, cu siguranta transport autocar Bacau Fulda va fi o solutie mult mai sigura, autocarele Setra, Scandia Irizar sau Mercedes asigurand confortul calatorilor pentru a ajunge in siguranta la destinatie. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele care se rabateaza, oamenii se pot uita la programe video, la filme, pot asculta muzica si pot merge chiar la toaleta ecologica din interiorul autocarului.

Cel mai bun lucru la serviciul de transport autocar Bacau Fulda se va dovedi faptul ca pasagerii pot fi transportati la adresa exacta.

Curse autocar Bacau Fulda

Indiferent care ar fi motivul plecarii, personal sau profesional, pentru studii, job sau in concediu, cursa de autocar Bacau Fulda reprezinta cea mai buna alegere.

In zilele de luni , miercuri,vineri si sambata, cursa de autocar Bacau Fulda poate fi programata din autogara.

Bilete autocar Bacau Fulda

Mai multe detalii despre costul unor bilete autocar Bacau Fulda pot fi aflate in mod simplu si direct sunand la numarul de telefon disponibil. In plus, rezervarea acestor bilete autocar Bacau Fulda asigura o calatorie chiar si la usa locuintei din Germania.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar