Bacau Giesen

Transport persoane Bacau Giesen, Germania


Compania noastra se ocupa de organizarea curselor de transport persoane Bacau Giesen, Germania,la intervale regulate, saptamanal, indeosebi in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 02:30 Bacau, Gara. O alta varianta mai buna si mai ieftina de curse internationale se gaseste foarte greu iar daca oamenilor le este greu sa circule cu avionul din motive medicale sau emotionale, cu siguranta autocarul ramane o alegere potrivita.

In Giesen,unul din cele mai frumoase orase din Germania, oamenii aleg sa vina in scop personal sau profesional, pentru studii, job sau relaxare, ori chiar pentru a se bucura de peisajele citadine exceptionale.

Mai mult decat atat, serviciul de transport persoane Bacau Giesen include servicii impecabile si conditii perfecte. Pe drum, pasagerilor li se asigura o masa calda gratuita, acces la toaletele ecologice, sisteme de climatizare moderne, dar si reduceri semnificative pentru elevi, studenti, pensionari, pentru copii de pana in 2 ani o reducere de 100% din valoarea biletului si pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani o reducere de 50% din valoarea biletului.

Transport autocar Bacau Giesen

Desi este vorba de o distanta foarte lunga, calatoriile ce presupun transport autocar Bacau Giesen sunt desfasurate in conditii de maxima siguranta, cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, unde pasagerii se pot bucura de un somn relaxant pe scaunele rabatabile, pot privi la programele video si pot asculta muzica, in conditii de climatizare perfecte.

Pentru cei care aleg cursele de transport autocar Bacau Giesen, exista si avantajul de a fi lasati la destinatie, la adresa exacta specificata.

Cursa autocar Bacau Giesen

Indiferent care este motivul pentru care oamenii aleg sa plece, cursa autocar Bacau Giesen reprezinta o alegere potrivita din mai multe puncte de vedere.Calatoriile pentru cursa autocar Bacau Giesen se pot programa saptamanal, potrivit informatiilor mentionate mai sus.

Bilete autocar Bacau Giesen

In cazul in care oamenii isi doresc o informatie despre pretul la bilete autocar Bacau Giesen, pe site exista un numar de telefon la care va raspunde un operator sa spuna exact si ora de imbarcare si locul exact.

Rezervarea de bilete autocar Bacau Giesenasigura transportul tuturor categoriilor de persoane chiar si la adresa specificata de dvs.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar