Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Bacau - OlandaPlecare de la autogara din localitate, ora 10.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Bacau - Olanda Bacaul este unul dintre cele mai populare si mai mari orase din regiunea Moldovei dar si din tara. Annual, mii de persoane calatoresc in Europa in vacanta sau pentru locul de munca din acest oras iar o buna parte dintre acestia se bucura de calatoria cu autocarul sau microbuzul. Estertours este unul dintre liderii locali priviind transportul de persoane Bacau - Olanda si efectueaza curse zilnice direct la destinatia clientului la preturi extreme de avantajoase. Alaturi de compania noastra puteti calatori in siguranta deplina si confortabil catre cele mai importante orase si destinatii din Olanda. Pretul biletului incepe de la 120 de euro si poate creste tinand cont de greutatea bagajelor, destinatia finala sau de alte optiuni. Transportul de persoane Bacau - Olanda este realizat cu autocare de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio si scaune rabatabile confortabile si spatioase pentru fiecare calator in parte. De asemenea, microbuzele si autocarele noastre sunt verificate periodic atat tehnic cat si vizual pentru a ne asigura ca fiecare calatorie se va desfasura in cele mai bune conditii posibile.

Avatanjele transportului Bacau - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Bacau - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Bacau - Olanda direct la destinatie Olanda sau Tarile de Jos asa cum mai este regiunea cunoscuta, este una dintre cele mai prospere tari din Europa, fiind foarte frecventata atat din punct de vedere turistic dar si datorita beneficiilor financiare pe care le ofera persoanelor care muncesc aici. Compania noastra oraganizeaza curse cu autocarul Bacau - Olanda direct la destinatie, in fiecare zi atat tur cat si retur cu plecare din Romania la ora 10.00 de la autogara din localitate. Calatorind cu firma noastra de transport persoane, aveti avantajul de a transporta pana la 3 bagaje de maxim 40 de kg in mod gratuit. Durata curselor cu autocarul sau microbuzul poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia finala. De asemenea, alaturi de voi veti beneficia gratuit si de o masa calda pe traseu si cafea, intr-o locatie linistita si placuta, alaturi de soferii nostri. Cursele cu microbuzul Bacau - Olanda la adresa clientului sunt insotite de o serie de avantaje, transpuse atat in pretul calatoriei cat si in confortul pe care aceasta vi-l pune la dispozitie. Bacaul este resedinta aceluiasi judet din zona Moldovei al Romaniei, are o populatie de aproximativ 150.000 de locuitori, fiind un important centru turistic, feroviar si economic al tarii noastre.

Bilete autocar Bacau - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Alaturi de noi veti avea parte pentru calatoria dvs. de cele mai accesbile preturi din domeniu, incepand de la 120 euro pentru un adult. Biletele de autocar Bacau - Germania pot fi achizitionate atat dus cat si intors, beneficiind de o reducere in aceasta situatie. De asemenea, copii, sau grupurile de persoane au parte de o reducere de pana la 30% din pretul biletului intreg atunci cand aleg ca partener de calatorie Estertours. Perioada unei calatorii cu autocarul sau cu microbuzul catre Olanda din Romania poate dura pana la 2 zile in functie de vreme si destinatia finala. Biletele de microbuz Bacau - Olanda pot fi achizitionate direct la urcarea in vehicul dar cu o rezervare in prealabil efectuata la compania noastra. Indiferent de tipul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de familie au prieteni, Estertours va pune la dispozitie cele mai avatajoase solutii pentru un transport rapid, sigur si confortabil.

Transport Bacau - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Bacau

Compania noastra vas ta la dispozitie non stop cu informatii legate de transportul de persoane Bacau - Olanda la adresa de mail office@estertours.ro, sau prin telefon 0773.908.912. Nu in ultimul ne puteti contacta de luni pana sambata pentru rezervari de bilete, intrebari legate de cursele noastre, orasele de destinatie sau ofertele promotionale.