Transport persoane Baile Herculane Crailsheim, Germania


Saptamanal cursa de autocat Baile Herculane Crailsheim , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Baile Herculane Germania ,Ester Tours care va pune la dispozitie plecari pentru  transportul Baile Herculane Crailsheim .

Rapid si direct ,cursa de autocar Baile Herculane Crailsheim,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Baile Herculane in Crailsheim .Plecarea Baile Herculane  Crailsheim , Germania  se efectueaza la ora 09:00 Baile Herculane, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Transport international, cursa de autocar Baile Herculane  Crailsheim, Germania soseste in statii fixe gara autogara din Crailsheim.

O noua cursa de transport cu autocarul  Baile Herculane  Crailsheim, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Baile Herculane. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Baile Herculane Crailsheim la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Baile Herculane Germania Crailsheim Baile Herculane  .

Crailsheim – Baile Herculane plecarea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Baile Herculane Crailsheim 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Baile Herculane  Crailsheim achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Baile Herculane Crailsheim dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Baile Herculane Crailsheim Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Baile Herculane   Crailsheim Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Baile Herculane sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar