Transport persoane Baile Herculane Heidelberg, Germania


Transport persoane Baile Herculane Heidelberg , Germania

Preturi avantajoase la transportul de  persoane Baile Herculane Heidelberg, Germania. Compania de transport international  persoane Baile Herculane Germania ,Ester Tours   va ofera promotii la transportul cu autocarul si microbuzul  Baile Herculane Heidelberg .

Autocar de 3 si 4 stele, cursa de autocarBaile Herculane Heidelberg, Germania marca Mercedes, Setra.Plecarea Baile Herculane  Heidelberg, Germania se efectueaza la ora 09:00 Baile Herculane, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Baile Herculane Germania, cursa de autocar Baile Herculane  Heidelberg, soseste in statii fixe gara,autogara din Heidelberg.

Plecari Internationale, transport cu autocarul  Baile Herculane  Heidelberg, Germania, cursa deschisa recent in ziua de Sambata  din Baile Herculane. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Baile Herculane Heidelberg la preturi accesibile pentru ambele curse de autocar  Baile Herculane Germania Heidelberg Baile Herculane.

Gara autogara plecare Heidelberg spre  Baile Herculane Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Baile Herculane Heidelberg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Baile Herculane  Heidelberg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Baile Herculane Heidelberg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Baile Herculane Heidelberg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Baile Herculane   Heidelberg Germania rapid si simplu, contactati-ne atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Baile Herculane sau in Germania !

Cuvinte cheie 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar