Baile Herculane Munchen

Transport persoane Baile Herculane Munchen, Germania


Saptamanal, firma noastra organizeaza curse de transport persoane Baile Herculane Munchen, Germania. In zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA , ora 09:00 Baile – Herculane, Gara romanii pot pleca pentru a ajunge la destinatie in siguranta si fara a plati sute de euro.

In Munchen, un frumos oras universitar din Germania, cei mai multi pleaca pentru a-si continua studiile, pentru a se perfectiona, pentru a-si croi un viitor mai bun. Acestia pot opta pentru una din cursele care se organizeaza martea, joia, vinerea ori sambata, in fiecare saptamana.

Serviciile de transport persoane Baile Herculane Munchen sunt foarte confortabile, includ chiar si masa gratuita, foarte consistenta, oferita pe traseu, reducerile substantiale la bilete pentru pensionari, studenti, elevi, copiii de pana in 2 ani nu platesc nimic, iar cei de pana in 12 ani platesc doar jumatate din bilet, reducerile aplicandu-se si grupurilor de cate cinci persoane.

Transport autocar Baile Herculane Munchen

Chiar daca distanta este mare, drumul este mai lung, iar unii ar opta chiar pentru o cursa de avion pentru a scurta din durata petrecuta in calatorie, cursele de transport autocar Baile Herculane Munchen sunt asigurate de catre soferi cu experienta, cu autocare Mercedes, Scania Irizar sau Setra, pentru a ajunge la destinatie fara incidente pe sosele. In plus, in autocar se poate dormi pe scaun, calatorii pot urmari emisiuni si pot asculta muzica, sistemele climaterice sunt potrivite cu vremea de afara, iar toaletele ecologice sunt solutia moderna a necesitatilor fiziologice.

Serviciul de transport autocar Baile Herculane Munchen include si aducerea clientului la destinatie, la adresa exacta.

Cursa autocar Baile Herculane Munchen

Fie ca plecati pentru afaceri, studii sau placere, cursa autocar Baile Herculane Munchen este solutia potrivita la cel mai bun raport calitate-pret.

Calatoriile pentru cursa autocar Baile Herculane Munchensunt programate saptamana de saptamana in zilele stabilite si mentionate anterior.

Bilete autocar Baile Herculane Munchen

Despre pretul la biletele autocar Baile Herculane Munchen se pot afla mai multe detalii la numarul de  telefon afisat pe site.

Tot pe site se pot rezervabilete autocar Baile Herculane Munchenin cele mai bune conditii!

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar