Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Beclean - OlandaPlecare de la Restaurant Bachus, ora 16.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Beclean - Olanda Firma noastra de transport persoane Beclean - Olanda, realizeaza curse cu autocarul sau microbuzul in fiecare zi, cu plecare la ora 16.30 de la restaurant Bachus din localitate, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Olanda. Estertours va pune la dispozitie sisteme moderne de transport international de persoane la preturi extrem de avantajoase, cu preturi incepand cu 120 euro de persoane adulta. Microbuzele si autocarele noastre dispun de conditii civilizate, comode si sigure de transport. Acestea ofera pasagerilor aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica dar si scaune rabatabile extrem de comode si de spatioase. Transportul de persoane Beclean - Olanda pune la dispozitia celor care doresc sa o vizite soferi experimentati si profesionisti care va vor indruma catre destinatia finala in cel mai sigur mod posibil. Olanda este o tara extrem de apreciata de romani, din multe puncte de vedere, fiind o economie puternica din Europa dar si o zona turistica extrem de frecventata.

Avatanjele transportului Beclean - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Beclean - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Beclean - Olanda direct la destinatie Compania noastra va ofera transport direct la destinatie prin curse cu autocarul Beclean - Olanda direct la destinatie cu plecare de la restaurant Bachus din Beclean in fiecare zi la ora 16.30. Vehiculele noastre tranziteaza cele mai importante orase si localitati din Olanda, avand la dispozitie si oserie de curse locale care pot transporta pasageri si catre alte localii mai putin cunoscute. Alaturi de noi veti avea posibilitatea sa calatoriti cu un bagaj de maxim 40 de kg, respectiv doua genti, de cala sau de mana in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului veti mai regasi si o masa calda pe traseu, cafea, pe care le puteti servi intr-o locatie intima si linistita. Beclean este situat in judetul Bistrita-Nasaud din zona Transilvaniei, avand in resedinta mai multe localitati si sate, cu o populatie totala de aproximativ 10.000 de locuitori. Din aceasta localitate, se realizeaza in fiecare zi curse cu microbuzul Beclean - Olanda la adresa finala a clientului in cele mai bune conditii posibile. Perioada pe care o puteti petrece alaturi de noi poate fi de pana la doua zile, in functie de destinatia finala.

Bilete autocar Beclean - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Daca sunteti in cautarea de bilete autocar Beclean - Olanda sau retur, Estertours v-a pregatit cele mai avantajoase tarife, in raport pret - calitate. Alaturi de firma noastre de transport persoane international, puteti calatori la preturi incepand cu 120 euro pentru un adult, catre cele mai importante si cunoscute locatii din Olanda. Tariful biletului poate creste usor daca veti transporta bagaje peste limita de 40kg sau dar destinatia dvs. finala se afla la o distanta de parcurs mai mare. De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie si o serie de reduceri de pana la 30%, dedicate copiilor, grupurilor de persoane, clientilor fideli sau celor care achizitioneaza bilete tur - retur. Indiferent de motivul pentru care calatoriti, pretul biletelor Beclean - Olanda sunt extrem de accesibile in raport cu alte mijloace de transport. Multe persoane aleg Olanda in scopuri de vacanta alaturi de familie sau de prieteni cat si pentru ocuparea unui loc de munca.

Transport Beclean - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contact Estertours pentru transport Olanda - Beclean

Echipa noastra va sta la dispozitie cu rezervare de bilete la telefon 0773.908.912 sau cu alte detalii legate de transportul de persoane Beclean - Olanda. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la adresa de mail office@estertours.ro, la orice ora, in fiecare zi pentru a va oferi informatii sau pentru a va raspunde la alte intrebari legate de programul curselor sau de ofertele pe care vi le-am pregatit.