Bocsa Stuttgart

Transport persoane Bocsa Stuttgart, Germania


Firma noastra organizeaza saptamanal, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 12:00 Bocsa, Gara curse de transport persoane Bocsa Stuttgart, Germania. Astfel oamenii pot ajunge la destinatie foarte rapid si in conditii de deplin confort si siguranta. In cadrul aceleiasi firme se organizeaza si alte curse internationale.

In Stuttgart, un oras din nord-vestul landului Baden-Wurttemberg, un oras vechi, bine conservat, cu cea mai veche si mai renumita universitate din Europa, unii romani aleg sa vina pentru a-si continua studiile sau pentru un job mai bun. Cursele de transport persoane Bocsa Stuttgart sunt puse la dispozitie patru zile pe saptamana doritorilor.

In cadrul serviciilor de transport persoane Bocsa Stuttgart sunt asigurate si alte beneficii, cum ar fi masa calda asigurata in mod gratuit pe traseu si reducerile la bilete pentru elevi, studenti, pensionari, copii cu varsta de pana in 2 ani care nu platesc nimic si copii cu varsta de pana in 12 ani pentru care parintii lor platesc doar jumatate din bilet. De asemenea, si grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la bilete.

Transport autocar Bocsa Stuttgart

Calatoriile pe transport autocar Bocsa Stuttgart sunt asigurate de firma noastra cu autocare de cea mai buna calitate, Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate cu toalete ecologice, cu scaune rabatabile, cu sisteme moderne cu ajutorul carora calatorii se pot delecta ascultand muica sau urmarind filme.

Cei care trebuie sa ajunga la o anumita adresa si nu cunosc locurile, pot cere acest lucru in cadrul serviciului de transport autocar Bocsa Stuttgart si soferii ii vor ajuta.

Cursa autocar Bocsa Stuttgart

Cursa de autocar Bocsa Stuttgart poate fi programata saptamanal in anumite zile, sunand la numarul de telefon afisat pe site. Astfel oamenii pot fi siguri ca prind un loc bun pe scaunele confortabile la cursa autocar Bocsa Stuttgart.

Bilete autocar Bocsa Stuttgart

Pe site este afisat un numar de telefon la care oricine poate suna pentru a afla cat ii va costa achizitionarea unor bilete autocar Bocsa Stuttgart, de unde se face imbarcarea, cand si la ce ora.

In plus, la achizitionarea de bilete autocar Bocsa Stuttgart intra si transportul a 45 de kilograme de bagaj la cala si a unui bagaj mic de mana. 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar