Borsec Pforzheim

Transport persoane Borsec Pforzheim, Germania


Va putem oferi super servicii de transport persoane Borsec Pforzheim, Germaniacu autocar, microbuzla ora 15:00 de 4 ori pe saptamana – Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata.

Pentru transport persoane Borsec Pforzheim cu autocar, microbuzplecarea are loc de pe strada PECO PETROM, o locatie foarte accesibila pentru orice persoana.

Transport Borsec Pforzheim,Germania

Pe langa transport Borsec Pforzheim, Germania cuautocar, microbuzla adresafinala, oferta include si alte avantaje si beneficii. Pentru transport Borsec Pforzheimcu autocar, microbuzinGermaniala adresade cazare sunt incluse cafeaua si o masa calda pe traseu, iar calatoria are loc in cele mai bune conditii, in autocare noi foarte bine dotate cu scaune rabatabile, toaleta, sistem audio video si aer conditionat. Intr-o calatorie cu autocarul oamenii au posibilitatea de a socializa si comunica unii cu ceilalti. Pot sa impartaseasca opinii, iar pentru grupuri este cel mai distractiv. Persoanele care vin in grup fac poze si se simt bine.

Cursa de autocar Borsec Pforzheim

Pentru

Cursa de autocar Borsec Pforzheim

se ofera o serie de beneficii unice. Cursa de autocar Borsec Pforzheimare loc pana la adresa de destinatie, mai exact pana acolo unde calatorul ajunge la adresa de cazare. Astfel totul este mai simplu si mai comod si persoanele care calatoresc pot face foarte usor economie de timp.

Bilte autocar Borsec Pforzheim

Bilete autocar Borsec Pforzheim la super pret! Pretul pentru Bilete autocar Borsec Pforzheimincepe de la 120 de euro. Pentru ca se pune foarte mult accentul pe clienti fericiti si multumiti, copiii beneficiaza de reduceri de 20 de euro iar grupurile au reduceri substantiale personalizate. Pforzheim este orasul in care oamenii se pot relaxa cateva zile in doi si se pot rupe de rutina de acasa. o calatorie cu autocarul are acele elemente speciale care lipsesc unei calatorii cu avionul. In plus, in autocar incap mai multe bagaje iar greutatea inclusa in pret este de 40 kg, echivalentul a 2 genti mari.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar