Botosani Dresden

Transport persoane Botosani Dresden, Germania


Unul din principalele servicii asigurate de firma noastra il reprezinta cel de transport persoane Botosani Dresden, Germania, cu o frecventa saptamanala. LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 06:30 Botosani, Gara calatorii se pot urca in autocar si pot pleca in siguranta catre destinatie. Cursele internationale catre Dresden, cel mai mare oras din landul Hessa, situat pe raul Main sunt, fara indoiala, o varianta foarte buna si totodata ieftina.

In Dresden, aceasta metropola germana, romanii merg la studii, pentru un job mai bine platit, sa se relaxeze, sa viziteze centrele culturale sau sa isi faca un concediu de vis. Cursele de transport Botosani Dresden sunt disponibile luni,miercuri,vineri si sambata, saptamana de saptamana.

Asadar, printre serviciile incluse in transport de persoane Botosani Dresden se numara si masa gratuita ce se ofera pe traseu, precum si reducerile pentru pensionari, elevi, studenti, copii de pana in doi ani care nu platesc nimic, precum si copii si, sa nu uitam si de reducerile pentru grupuri de cinci persoane.

Transport autocar Botosani Dresden

In ziua de astazi, este foarte importanta siguranta mijlocului de transport ales. In vreme ce avionul devine o optiune din ce in ce mai nesigura si multi oameni manifesta o fobie extraordinara de calatoriile cu avionul, serviciile de transport autocar Botosani Dresden asigurate de soferi cu experienta, cu autocare Mercedes, Setra sau Scania Irizar sunt perfecte!  Chiar daca o calatorie cu autocarul este mai lunga decat una cu avionul, oamenii isi pot rabata scaunele si pot dormi, iar atunci cand au nevoie la toaleta, nu mai este nevoie ca autocarul sa opreasca pe drum de fiecare data, la fiecare calator, ci exista toalete ecologice.

Serviciul de transport autocar Botosani Dresden este complet, iar daca oamenii doresc sa ajunga la o anumita destinatie, pot solicita soferului sa ii duca la o adresa exacta.

Cursa autocar Botosani Dresden

Indiferent ca plecati pe o perioada mai scurta sau pentru mai mult timp, in scop personal sau profesional, cursa autocar Botosani Dresden se va dovedi de vis.

Puteti chiar sa programati calatoriile pentru cursa autocar Botosani- Dresden, astfel incat martea, joia, vinerea si sambata sa plece la ora exacta.

Bilete autocar Botosani Dresden

Daca nu stiti exact pretul pentru bilete autocar Botosani Dresden, il puteti afla sunand la numarul afisat.

Rezervarea biletelor autocar Botosani Dresdense poate face simplu si rapid, in cateva minute.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar