Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Botosani - OlandaPlecare de la Piata Romarta, ora 06.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Botosani - Olanda Olanda este una dintre cele mai sigure destinatii pentru mediul de afaceri, motiv pentru care un procentaj important al emigratilor din Romania aleg aceasta tara pentru stabilire si pentru ocuparea unui loc de munca. Estertours vine in ajutorul acestor persoane dar si pentru cei care doresc sa calatoreasca in acesta tara in vacanta cu transport persoane Botosani - Olanda la preturi care incep de la 120 euro. Compania noastra va indruma cu autocare si microbuze performante catre cele mai importante destinatii din Tarile de Jos, asa cum mai este cunoscuta Olanda. Alaturi de noi veti beneficia de conditii civilizate, confortabile si sigure de transport, datorita autocarelor de ultima generatie, care sunt dotate cu aer conditionat, sistem video-audio, scaune rabatabile si toaleta ecologica. Transportul de persoane pe ruta Botosani - Olanda se realizeaza cu soferi experimentati, care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot duce la destinatie in cele mai sigure conditii. De asemenea, vehiculele noastre sunt inspectate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a va oferi cele mai avantajose conditii de transport posibile. Plecari se realizeaza in fiecare zi la ora 06.30 de la piata Romarta din localitate. Pentru cursele din Olanda catre Romania, trebuie sa ne comunicati zona din care doriti sa plecati iar noi va vom prezenta cele mai fiabile metode de transport la preturi avantajose.

Avatanjele transportului Botosani - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Botosani - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Botosani - Olanda direct la destinatie Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie sisteme moderne de transport catre cele mai importante localitati din Olanda. Alaturi de noi veti gasi curse cu autocarul Botosani - Olanda la preturi avantajose cu plecare din Piata Romarta la ora 06.30. Estertours, va ofera posibilitatea de a transporta in pretul biletului bagaje cu o greutate maxima de 40 de kg, dispus in 2 bagaje. Timpul unei curse cu autocarul sau microbuzul pe ruta Romania - Olanda sau retur poate dura pana la 2 zile in functie de conditiile meteorologice si destinatia dvs. finala. Botosaniul este unul dintre cele mai cunoscute orase din regiunea Moldovei de sud-vest, care are o populatie de aproximativ 110.000 de locuitori si care a resimtit in ultimii ani o puternica emigrare catre Europa si catre America de Nord. Din municipiul Botosoni care este si resedinta judetului cu acelasi nume, puteti gasi sisteme avantajose de transport cu autocarul si microbuzul catre cele mai importante tari din Europa. Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie curse cu microbuzul Botosani - Olanda la adresa care circula pe aceasta ruta in fiecare zi atat tur cat si retur. Compania noastra va pune la dispozitie in mod gratuit si o masa calda pe traseu si cafea intr-o locatie linistita, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta.

Bilete autocar Botosani - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Puteti calatori catre cele mai importante destinatii din tara lalelelor alaturi de Estertours incepand cu pretul de 120 euro pentru un bilet de adult. Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in raport cu pretul oferit. De asemenea, v-am pregatit si o serie de reduceri de pana la 30%, destinate copiilor, grupurilor de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur - retur. Biletele de autocar sau de microbuz Botosani - Olanda, pot fi achizitionate la urcare in vehicul in ziua in care plecati, cu conditia de a va rezerva locul prin compania noastra. Indiferent daca alegeti sa fiti pasagerii autocarelor noastre pentru deplasarea in vacanta alaturi de prieteni sau pentru locul de munca din strainatate, noi v-am pregatit preturi extrem de competitive si conditii exceptionale de transport, intr-un mediu sigur si confortabil.

Transport Botosani - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Botosani

Estertours pote fi contactat de luni pana sambata la telefon 0773.908.912 pentru rezervari de bilete priviind transportul de persoane Botosani - Olanda. De asemenea, ne mai puteti gasi si la adresa de mail office@estertours.ro pentru detalii suplimentare, intrebari sau alte informatii cu privire la transportul de persoane cu autocarul sau microbuzul in Europa.