Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Braila - OlandaPlecare de la gara, ora 05.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Braila - Olanda Alaturi de Estertours puteti circula in Europa catre principalele orase si localitati in deplina siguranta cu autocare si microbuzele de ultima generatie, atent verificate si inspectate periodic. Oferim tranzit in unele dintre cele mai puternice si mai dezvoltate tari de pe continent, printre care putem sa enumeram si Olanda. In acest sens, compania noastra de transport persoane Braila - Olanda, va pune la dispozitie sisteme de ultima generatie de transport catre cele mai importante regiuni din Olanda. Pretul unui bilet incepe de la 120 euro si poate creste in functie de bagaje sau destinatie. De asemenea, plecarile au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 05.00 direct la adresa finala a clientului. Autocarele si microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu aer conditionat, cu sisteme video si audio pentru a va oferi o experienta placuta pe timpul calatoriei, cu toaleta ecologica si cu scaune spatioase, confortabile si rabatabile. Nu in ultimul rand, am alocat transportului de persoane Braila - Olanda soferi profesionisti si experimentati care isi cunosc bine traseul si care va pot ajuta in orice imprejurare cu bagaje si cu alte informatii.

Avatanjele transportului Braila - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Braila - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Braila - Olanda direct la destinatie Unul dintre principalele avantaje pe care le aveti alaturi de compania Estertours este de a beneficia de curse cu autocarul Braila - Olanda direct la destinatie si in fiecare zi. Plecari au loc din gara Braila la ora 05.00 cu autocare si microbuze de ultima generatie, sigure si extrem de confortabile. Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de maxim 40 de gk dispus in doua genti. De asemenea, pe traseu veti beneficia de cafea si o masa calda de care va puteti bucura alaturi de soferul nostru intr-o locatie linistita si placuta. Timpul unei curse Braila - Olanda cu microbuzul la adresa poate fi de pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo si de destinatia finala. Braila este unul dintre cele mai importante orase din tara noastra, avand o pozitie esentiala pentru traficul pe Dunare. Este municipiul de resedinta ala aceluiasi judet si detine o populatie de 180.000 de locuitori. Din pacate acest oras si-a pierdut de-a lungul timpului din puterea sa economica si industriala, lucru ce a dus la un tranzit international de persoane destul de numeros. Din acest motiv, firma noastra de trasport persoane Braila - Olanda a incerca sa ofere celor interesati unele dintre cele mai bune conditii si preturi avantajose.

Bilete autocar Braila - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Estertours va ofera spre achizitie bilete autocar Braila - Olanda la preturi incepand cu 120 euro pentru un adult. Bilete pot fi achizitionate la urcare in vehicul in ori zi printr-o rezervare prealabila in cadrul companiei noastre. Alaturi de noi, beneficiati de reduceri din pretul intreg de pana la 30%. Aceste oferte promotionale sunt dedicate copiilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete dus - intors. De asemenea, preturile biletelor cu microbuzul Braila - Olanda au unul dintre cele mai mici preturi din piata locala si permite calatoriilor sa traversese Europa in conditii civilizate de transport, sigure si confortabile. Alaturi de firma noastra de transport persoane international puteti ajunge la destinatia dorita intr-un timp relativ scurt de pana la 2 zile.

Transport Braila - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Braila

Putem fi contactati la adresa de mail office@estertours.ro oricand pentru detalii legate de cursele pe care le efectuam in Europa si pentru servicii de transport persoane Braila - Olanda.Nu in ultimul rand, echipa noastra va mai sta la dispozite si prin telefon la numarul 0773.908.912 pentru alte nelamuriri, rezervari de bilete sau pentru detalii legate de ofertele noastre.