Brasov Darmstadt

Transport persoane Brasov Darmstadt, Germania


Firma noastra se ocupa saptamanal de organizarea curselor de transport persoane Brasov Darmstadt, Germania, cu plecare din Brasov in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 06:30 Brasov, Autogara noua Bartolomeu pentru pasagerii care trebuie sa ajunga la destinatie in siguranta si nu vor sa plateasca un pret foarte mare pentru serviciile primite, care sunt de buna calitate.

In Darmstadt, unul din cele mai frumoase si mai vechi orase din Germania, romanii merg pentru relaxare, pentru a vizita toate atractiile turistice de aici, pentru a se angaja pe un salariu mult mai bun decat in tara sau pur si simplu in vizita sau la un schimb de experienta si saptamanal au la dispozitie o cursa in acest sens.

Serviciul de transport persoane Brasov Darmstadt include chiar si o masa gratuita pe parcursul calatoriei, reduceri la bilete pentru elevi, studenti, pensionari, grupuri de persoane, gratuitate pentru copiii pana in 2 ani si jumatate din pret pentru copiii de pana in 12 ani.

Transport autocar Brasov Darmstadt

Desi distanta este destul de mare, cursa este lunga insa deloc plictisitoare cu autocarele Mercedes, Setra sau Scania Irizar, in cadrul serviciilor de transport autocar Brasov Darmstadt. Pasagerii isi pot petrece timpul vizionand filme, ascultand muzica, dormind sau odihnindu-se pe scaunele rabatabile si in privinta opririlor nu trebuie sa isi mai faca griji pentru ca autocarele dispun de toalete ecologice.

In cadrul serviciului de transport autocar Brasov Darmstadt, daca un pasager cere sa fie transportat la o anumita adresa, cu siguranta dorinta ii este indeplinita.

Cursa autocar Brasov Darmstadt

In calatorie de afaceri sau de placere, la un schimb de experienta sau pentru un nou job temporar sau permanent, la studii sau in concediu, cei care viziteaza orasul din Germania, alegand cursa autocar Brasov Darmstadt se vor simti foarte bine.

Astfel, calatoriile pentru cursa autocar Brasov Darmstadt se pot programa saptamanal si reprezinta o alegere potrivita din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Bilete autocar Brasov Darmstadt

Pe site exista un numar de telefon unde oamenii pot suna pentru a afla cu exactitate ora si locul de plecare, precum si pretul pentru bilete autocar Brasov Darmstadt. Ceea ce inseamna ca rezervareabiletelor autocar Brasov Darmstadtreprezinta un proces accesibil tuturor!

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar