Transport persoane Bucuresti Crailsheim, Germania


Saptamanal cursa de autocat Bucuresti Crailsheim , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Bucuresti Germania ,Ester Tours care va pune la dispozitie plecari pentru  transportul Bucuresti Crailsheim .

Rapid si direct ,cursa de autocar Bucuresti Crailsheim,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Bucuresti in Crailsheim .Plecarea Bucuresti  Crailsheim , Germania  se efectueaza la ora 03:00 Bucuresti, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Transport international, cursa de autocar Bucuresti  Crailsheim, Germania soseste in statii fixe gara autogara din Crailsheim.

O noua cursa de transport cu autocarul  Bucuresti  Crailsheim, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Bucuresti. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Bucuresti Crailsheim la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Bucuresti Germania Crailsheim Bucuresti  .

Crailsheim – Bucuresti plecarea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Bucuresti Crailsheim 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Bucuresti  Crailsheim achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Bucuresti Crailsheim dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Bucuresti Crailsheim Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Bucuresti   Crailsheim Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Bucuresti sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar