Bucuresti Offenbach

Transport persoane Bucuresti Offenbach, Germania


Pentru ca ne dorim sa oferim tot ce este mai bun, asiguram transport persoane Bucuresti Offenbach cu autocar, microbuz Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata. Se asigura Transport persoane Bucuresti Offenbach cu autocar, microbuz de la adresa din Bucuresti: Strada Gheorghe Duca Nr.6 (Fata in fata cu Mega Image)  ora 03:00-05:00, in fiecare saptamana. Este recomandat ca biletele sa fie cumparate cat mai din timp pentru a nu exista riscul de a nu mai gasi locuri. Offenbach este o destinatie foarte cautata, motiv pentru care biletele se vand foarte repede.

Primul avantaj este reprezentat de Transport persoane Bucuresti Offenbach la adresa solicitata. Se asigura transport persoane Bucuresti Offenbach la adresa dorita pentru a scuti clientul de efortul de a cara cele 40 kg de bagaje incluse in pret prin intreg orasul in cautarea strazii pe care se alfa locatia unde va fi cazat. Uneori cursele pot ajunge tarziu sau foarte devreme din motive independente de vointa soferului si poate fi groaznic pentru o persoana sa nu gaseasca nici macar mijloc de transport.

Cursa de autocar Bucuresti Offenbach

duce clientul pana la usa. Cursa de autocar Bucuresti Offenbach include in pret o masa calda si cafea si cele doua mari valize, echivaland cele 40 de kg permise si incluse in pret. Pentru aceasta cursa sunt si discounturi substantiale. Pretul incepe de la 120 de euro, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani sunt reduceri de 20 de euro iar pentru grupurile de persoane se fac reduceri direct la fata locului in functie de tipul de grup.

Se pot cumpara bilete autocar Bucuresti Offenbach de la adresa Strada Gheorghe Duca Nr.6 (Fata in fata cu Mega Image). Pentru bilete autocar Bucuresti Offenbach preturile sunt foarte mici raportate la calitatea serviciilor. Serviciul de transport la domiciliu este unic pe piata din Romania si la fel si cele doua facilitati incluse.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar