Preturi bilete de la 120 euro

Cursele cu autocarul nu au fost niciodata mai avantajoase si mai populare precum sunt in zilele noastre pentru numerosii turisti care tranziteaza Europa fie in scopul de a calatori alaturi de  familie sau prieteni  in vacanta sau pentru afaceri. Estertours  va pune la dispozitie solutii de transport persoane Bucuresti - Woking direct la destinatie. Cursele cu autocarul oferite de agentia noastra  au la baza servicii profesioniste, sigure si confortabile de a calatori international din Romania catre principalele tari din Europa. Plecarile catre Woking au loc din Parcare Muzeul CFR, Calea Grivitei, nr. 157 (GARA DE NORD) la ora 21:00. Pretul biletelor pentru transportul de persoane Bucuresti - Woking este de 120 de euro pentru un adult. Acest tarif se poate modifica in functie de greutatea bagajelor transportate de catre pasageri sau de optiunile pe care le poate alege. Agentia noastra de transport persoane international va ofera nu doar preturi competitive cat si conditii moderne si civilizate de transport. Cursele catre Woking se realizeaza cu autocare moderne marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele. Aceste vehicule sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, toaleta ecologica cat si cu scaune rabatabile confortabile si extrem de spatioase pentru fiecare pasager in parte. Nu in ultimul rand, Estertours  a ales pentru dumneavoastra soferi profesionisti si experimentati care isi cunosc bine traseul si care va poate duce la destinatie in siguranta deplina cu orice cursa de  autocar sau cu microbuz pe ruta Romania Anglia sau retur.

Avantajele Transportului Bucuresti Woking

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Bucuresti Woking direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Bucuresti – Woking direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Incercam sa oferim clientilornostri atat o calatorie placuta cat si curse frecvente catre principalele destinatii din Europa. Astfel, cursele cu autocarul Bucuresti - Woking se realizeaza saptamanal atat tur cat si retur in zilele de marti si vineri cu plecare din Bucuresti, Gara la ora 21:00. Bagajele transportate de calator pot avea o greutate de maxima 40 de kg si pot fi dispuse in bagaje de cala si de mana ce pot fi luate in autocar alaturi de pasageri. Perioada curselor cu autocarul Bucuresti - Woking direct la adresa au in general o durata cuprinsa intre 24 si 48 de ore tinand cont de conditiile meteorologice si de trafic. Firma noastra de transport persoane realizeaza si curse retur saptamanal cu plecare din Woking catre principalele orase din Romania. Astfel, ne puteti comunica ziua in care doriti sa plecati cat si destinatia dumneavoastra iar noi va vom furniza cea mai rapida cursa existent. Woking  este un oras si un district ne-metropolitan din Regatul Unit situat in comitatul Surrey din partea de sud al Angliei si are o populatie de aproximativ 90.000 de locuitori. Orasul detine o economie moderna si de succes, activitatea sa economica fiind orientata in general catre sectorul privat iar nivelul educatiei din aceasta regiune este peste nivelul mediu al Regatul Unit.

Bilete de autocar Bucuresti – Woking |  Preturi bilete firma transport persoane

Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti catre Anglia din Romania sau retur, Estertours va pune la dispozitie bilete de autocar Bucuresti Woking la preturi extrem de avantajoase incepand cu 120 de euro pentru un adult. Aceasta suma se poate usor modifica tinand cont de bagajele transportate sau de alte optiuni. De asemenea, firma noastra de transport persoane international va pune la dispozitie oferte si promotii cu reduceri de pana la 50% din pretul total al biletului dedicate copiilor, grupurilor de persoane sau celor care doresc sa achizitioneze bilete tur retur pe ruta Bucuresti - Woking. Perioada unei calatorii catre Anglia din Romania poate dura pana la maxim 48 de ore tinand cont de conditiile meteo si de traficul intampinat pe traseu. Achizitionarea biletelor de autocar Bucuresti - Woking sau retur poate fi realizata direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati cu conditia de a rezerva locul in cadrul agentiei noastre cu cateva zile inainte de data plecarii dvs. Indiferent daca doriti sa calatoriti in vacanta alaturi de prieteni sau familie, sau pentru afaceri, agentia noastra ramane unul dintre partenerii importanti din domeniul transportului de persoane international avand servicii profesioniste si preturi extrem de competitive pentru calatoriile cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Bucuresti - Woking.

Contactati-ne pentru transport Woking – Bucuresti

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Bucuresti – Woking. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar