Bucuresti Wurzburg

Transport persoane Bucuresti Wurzburg, Germania


Compania noastra organizeaza saptamanal curse de transport persoane Bucuresti Wurzburg, Germania, in zilele de LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 03:00-05:00 Bucuresti, Gara .Aceste curse care se desfasoara in cele mai bune conditii, reprezinta cea mai ieftina si mai buna varianta de pe piata.

Oamenii aleg sa viziteze Wurzburg din mai multe considerente. In primul rand pentru ca este un oras foarte frumos care gazduieste cel mai mare port pe canal din Europa, unul din orasele renumite pentru clubul de fotbal care a castigat in numeroase randuri premii nationale si internationale si este si un oras universitar important.

Serviciile de transport persoane Bucuresti Wurzburg includ servicii de masa, care se poate obtine in mod gratuit o singura data, dar si reduceri impresionante pentru elevii, studentii, pensionarii sau grupurile de persoane.

Transport autocar Bucuresti Wurzburg

Cei care aleg serviciile de transport autocar Bucuresti Wurzburg pe o distanta atat de lunga nu vor regreta. Este mult mai sigur decat cu avionul, iar autocarele Mercedes, Setra sau Scania Irizar ofera cele mai bune conditii de confort, unde oamenii pot dormi pe scaunele rabatabile, pot urmari filme, pot asculta muzica in cele mai bune conditii climaterice si pot chiar sa foloseasca toaletele ecologice.

Serviciul de transport autocar Bucuresti Wurzburg asigura pasagerilor ca vor fi dusi la adresa exacta de la destinatie.

Cursa autocar Bucuresti Wurzburg

Indiferent ca plecati pentru a va continua studiile, pentru a avea un loc de munca mai bine platit sau pentru un schimb cultural, cursa autocar Bucuresti Wurzburg reprezinta cea mai buna varianta de a ajunge in unul din cele mai frumoase orase din Germania.

Va puteti programa calatoriile pentru cursa autocar Bucuresti-Wurzburgsaptamanal.

Bilete autocar Bucuresti Wurzburg

Daca nu stiti cat costa bilete autocar Bucuresti Wurzburg, nici la ce ora si din ce loc se face imbarcarea pasagerilor, sunteti invitat sa sunati la numarul de telefon afisat pe site.

Rezervarea anticipata pentru bilete autocar Bucuresti Wurzburgva poate asigura transportul chiar si la adresa in acest oras al Germaniei.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar