Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Buzau - OlandaPlecare de la gara Buzau, ora 05.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Buzau - Olanda Efectuam transport zilnic si transport persoane Buzau - Olanda direct la destinatia clientului prin sisteme moderne si civilizate de transport. Plecarile cu autocarele si microbuzele pe care vi le-am pus la dispozitie au loc zilnic de la gara din localitate la ora 05.00 catre cele mai importante destinatii si localtiati din Olanda. Tarile de jos, sau tara lalelelor asa cum mai este cunoscuta Olanda, reprezinta pentru romanii de pretutindeni o destinatie favorita atat din punct de vedere al ocuparii unor locuri de munca cat si pentru vacante alaturi de familie sau prieteni. Microbuzele si autocarele companiei noastre sunt dotate cu aer conditionat, sismteme video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile, spatioase si confortabile, care asigura fiecarui pasager posibilitatea de a calatori in deplina siguranta si in conditii confortabile. Din perspectiva transportului de persoane Buzau - Olanda, atingem marea majoritate a localitatilor din aceasta tara prin curse directe sau prin alte curse locale. Pretul unui bilet de adult incepe de 120 euro si poate creste tinand cont de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate.

Avatanjele transportului Buzau - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Buzau - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Buzau - Olanda direct la destinatie Efectuam curse cu autocarul Buzau - Olanda direct la destinatie cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care ofera calatorilor conditii sigure si civilizate de transport. Alaturi de Estertours, puteti sa calatoriti in Olanda alaturi de bagaje de cala si de mana de maxim 40 de kg, in mod gratuit. De asemenea, v-am pregatit cafea si o masa calda pe traseu in mod gratuit pentru a va bucura pe deplin de o calatorie avantajose din toate perspectivele. Perioada unei curse cu microbuzul Buzau - Olanda poate ajunge si pana la 2 zile in functie de conditiile meteo sau destinatia finala a clientului. Totusi, firma noastra de transport persoane, va asigura ca face tot posibilul pentru a va duce la destinatia finala in cele maibune conditii si intr-un timp scurt. Buzaul este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, fiind un important oras din zona Munteniei al Romaniei. Cu o populatie de aproximativ 110.000 de locuitori, economia Buzaului are la baza industria si mai putin serviciile, asa cum este obijnuita tara noastra. Din aceasta localitate sunt realizate zilnic curse catre cele mai importante orase din Olanda la preturi avantajose, atat pentru ocuparea unui loc de munca dar si pentru turism.

Bilete autocar Buzau - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Estertours va pune la dispozitie bilete de autocar Buzau - Olanda incepand cu tariful de 10 euro. Acest pret poate creste in functie de destinatia finala a pasagerului sau de bagajul transportat. Alaturi de noi aveti parte si de oferte cu o reducere de 30% din biletul intreg. Aceste reduceri sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete dus - intors. O calatorie cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Buzau - Olanda poate dura si pana la 2 zile, tinand cont de vreme sau de destinatia finala a pasagerului. Biletele pot fi cumparate dinrect la urcare in vehiculele pe care vi le punem la dispozitie printr-o rezervare in prealabil in cadrul firmei noastre de transport persoane international.

Transport Buzau - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Buzau

Indiferent daca doriti sa calatoriti din Olanda sau Romania, echipa noastra va poate asista cu toate informatiile legate de transportul de persoane Buzau - Olanda cu autocarul sau microbuzul la telefon 0773.908.912. De asemenea, va mai stam la dispozitie si la adresa de mail office@estertours.ro pentru alte nelamuriri, intrebari sau detalii legate de cursele noastre, programul, reduceri si preturi de bilete.