Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Calarasi - DanemarcaPlecare din strada Stirbei Voda 6A, de la Terasa Maly, ora 01.45


Preturi bilete de la 110 euro

transport persoane Calarasi - Danemarca Daca sunteti in cautarea unui mijloc de transport catre Danemarca din Romania, Estertours va pune la dispozitie metode sigure, la preturi avantanjoase si conditii moderne de calatorie. Alaturi de noi, veti avea parte de autocare marca Mercedes, Scania, Setra de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, extrem de confortabile pentru fiecare pasager in parte, toaleta, sistem audio video pentru transportul de persoane Calarasi - Danemarca. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate superioara pentru transportul international de persoane, efectuand curse saptamanale in zilele de Marti, Joi si Sambata direct catre cele mai importante orase si destinatii din Danemarca. Pretul unui bilet pentru un adult incepe de la 110 euro si se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pe care le puteti alege. Danemarca detine una dintre cele mai competitive economii din lume, avand un nivel scazut al coruptiei si un nivel de trai foarte ridicat fiind una dintre alegerile preferate ale romanilor atat dintre tarile nordice cat si din restul Europei. Serviciile noastre de transport persoane Calarasi - Danemarca au la baza profesionalismul, siguranta si preturile extrem de avantajoase. Plecarile din Calarasi catre Danemarca cu autocarul se realizeaza de la ora 01.45 de la strada Stirbei Voda, nr 6A, de la Terasa Maly si au ca destinatie principalele orase printre care regasim Tapernoje, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Arhus, Randers sau Aalborg.

Avatanjele transportului Calarasi - Danemarca:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 50 kg
  • - Autocare moderne Mercedes, Scania, Setra de 3 si 4 stele
  • - Transport saptamanal tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Calarasi - Danemarca direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Calarasi - Danemarca direct la destinatie Oferim unele dintre cele mai sigure si mai confortabile servicii din piata transportului international de persoane priviind cursele cu autocarul Calarasi - Danemarca. Impreuna cu agentia Estertours puteti beneficia de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la 50 de kg, in mod gratuit. De asemenea, am pregatit pentru dvs. soferi capabili, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor duce din Calarasi catre destinatia dorita din Danemarca in deplina siguranta si confort. Plecarile din Calarasi catre Danemarca cu autocarul sau microbuzul se realizeaza in zilele de Marti, Joi si Sambata la ora 01.45 de la strada Stirbei Voda, nr 6A, de la Terasa Maly. Calarasiul se regaseste in zona Munteniei din tara noastra fiind Municipiul judetului cu acelasi nume si are o populatie de aproximativ 65.000 de locuitori. Orasul este unul dintre cele mai bine cotate localitati din zona de sud a tarii, avand o economie bazata pe agreicultura, institutii bancare si industrie. Cursele retur cu autocarul Danemarca - Calarasi au loc in zilele de Marti, Joi si Duminica cu plecare din principalele orase din Danemarca si pe langa Calarasi, acestea ajung in cele mai importante localitati din tara noastra. Cursele cu microbuzul pe ruta Calarasi - Danemarca sau cu autocarul reprezinta una dintre cele mai avantajose metode de transport atat din punct de vedere financiar cat si al confortului.

Bilete autocar Calarasi - Danemarca | Preturi bilete firma transport persoane

Pretul unei bilet de autocar Tulcea - Danemarca incepe de la 110 euro si se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pe care le puteti alege. Totodata, compania noastra de transport persoane international va pune la dispozitie si reducere considerabile din pretul biletului intreg de pana la 30%. Aceste oferte sunt deducate, elevilor, studentilor, copiilor sau pensionarilor. Achizitia biletelor de autocar Tulcea - Danemarca se poate realiza direct la urcare in vehicul in ziua in care plecati, cu conditia de a efectua o rezervare in prealabil cu cateva zile inainte in cadrul agentiei noastre de transport persoane. Indiferent de motivul pentru care calatoriti catre Danemarca din Calarasi, transportul de persoane cu autocarul alaturi de agentia noastra reprezinta o metoda facila de a calatori, sigura si extrem de rezonabila. Alaturi de Estertours puteti sa calatoriti catre cele mai importante orase din Danemarca cu autocare moderne din marea majoritate al oraselor din Romania intr-un timp scurt.

Contactati-ne pentru transport Danemarca - Calarasi

Va stam la dispozitie cu detalii si informatii priviind transportul de persoane Calarasi - Danemarca si cu oferte de pret la telefonul 0773.908.912. Nu in ultimul rand pentru programul curselor, ora de plecare sau detalii legate de traseul parcurs de orasul de destinatie, ne mai puteti scrie si la adresa office@estertours.ro.