Preturi bilete de la 120 euro

Indiferent de motivul calatoriei, sistemele de transport oferite de Estertours  sunt la indemana oricui din punct de vedere financiar. Firma noastra de transport persoane Calarasi - Watford va pune la dispozitie bilete de autocar la pretul de 120 de euro de persoana. Tariful prezentat poate creste usor tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pe care le puteti solicita.  Plecarile catre Anglia au loc in zilele de marti si vineri cu autocare si microbuze de ultima generatie, dotate corespunzator cu sisteme de siguranta si de confort sporit. Curse regulate pe care le efectuam au loc de la . Pentru transportul de persoane Calarasi - Watford punem accent nu doar pe tarife avantajoase dar si pe calitate, siguranta si confort. Astfel, alaturi de noi veti avea parte de dotari precum scaune rabatabile, aer conditionat, toaleta ecologica si sisteme video si audio. Mai mult decat atat am ales pentru dumneavoastra soferi experimentati si amabili care vor fi alaturi pe tot parcursul drumului cu asistenta privind transportul bagajelor si cu informatii referitoare la programul curselor. Anglia este una dintre destinatiile preferate ale romanilor si este extrem de apreciata atat din punct de vedere turistic cat si pentru ocuparea de locuri de munca. Firma noastra de transport persoane reprezinta partenerul ideal in materie de calatorii internationale in Europa  la preturi competitive si in conditii confortabile.

Avantajele Transportului Calarasi Watford

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Calarasi Watford direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Calarasi – Watford direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Pentru cei care vor sa calatoreasca in Regatul Unit in conditii civilizate si sigura pot beneficia de curse  cu autocarul regulate Calarasi - Watford direct la destinatie, cu plecare din Calarasi de la . Totodata, cei care aleg Estertours ca partener de calatorie beneficiaza de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate de pana la 40 de kg in mod gratuit. Timpul calatoriilor Calarasi - Anglia sau retur pot avea o durata de pana la doua zile tinand cont de conditiile meteorologice si de starea traficului. Totodata, atat cursele retur cu autocarul Watford - Calarasi la adresa, sau catre alte destinatii din Romania au loc periodic la aceleasi tarife. Watford este un oras si un district din Regatul Unit situat in comitatul hertfordshire din regiunea de Sud al Angliei si are o populatie de aproximativ 90.000 de locuitori. Localitatea este dezvoltata din punct de vedere al turismului, al economiei locale, avand numeroase parcuri, gradini, spatii recreative dar si suficiente teatre si muzee, reprezentand un oras extrem de avantajos atat pentru ocuparea unei forte de munca cat si pentru turism. Firma noastra de transport persoane international are in vedere oferirea de servicii profesioniste pentru toti cei care doresc sa calatoreasca in deplina siguranta si confort la preturi competitive, de aceea v-am pregatit autocare si microbuze de ultima generatie care satisfac prin ceea ce ofera chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Bilete de autocar Calarasi – Watford |  Preturi bilete firma transport persoane

Preturile biletelor de autocar Calarasi - Watford este de 120 de euro pentru un adult. Tariful se poate modifica in functie de greutatea bagajelor transportate sau de optiunile pe care pasagerul le poate alege. Totodata, agentia noastra de transport persoane international va pune la dispozitie oferte si promotii  cu reducere de pana la 50% din pretul biletului intreg. Cei care calatoresc din Calarasi catre Watford sau retur alaturi de copii, in grupuri de persoane sau doresc sa achizitioneze bilete tur retur se pot bucura de aceste oferte si de multe alte avantaje. Perioada de calatorie este cuprinsa intre 24 si 48 de ore, in functie de ambuteiajele din trafic sau de situatia vremii. Biletele de autocar Calarasi - Watford sau retur pot fi achizitionate direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati cu precizarea ca locurile trebuiesc rezervate in cadrul agentiei noastre cu cel putin cateva zile inainte. Autocarul sau microbuzul prezinta numeroase avantaje de a  calatori in Europa atat din punct de vedere financiar cat si al serviciilor oferite. Daca veti calatori catre Watford in vederea ocuparii unui loc de munca sau in vacanta alaturi de familie sau prieteni, Estertours reprezinta  alegerea potrivita d.p.d.v.  al transportului de persoane international.

Contactati-ne pentru transport Watford – Calarasi

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Calarasi – Watford. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar