Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Campia Turzii - OlandaPlecare de la avion, ora 20.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Campia Turzii - Olanda Daca sunteti in cautarea de transport persoane Campia Turzii � Olanda, Estertours are pentru dvs. unele dintre cele mai avantajose oferte de pe piata locala raport pret - calitate pentru transportul cu autocarul si microbuzul. Alaturi de compania noastra, puteti sa circulati catre cele mai importante destinatii din Tarile de Jos la preturi incepand cu 120 euro pentru un bilet de adult. V-am pregatit unele dintre cele mai bine echipate sisteme de transport, dotate cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile extrem de confortabile pentru un drum care poate dura si 2 zile in functie de vreme si destinatia finala. Plecarile au loc in fiecare zi de la avion la ora 20.00 cu autocare si microbuze moderne, dotate corespunzator si conduse de soferi profesionisti care isi cunosc foarte bine traseul. Multi clienti aleg sa beneficieze de serviciile noastre de transport persoane Campia Turzii - Olanda deoarece reusim sa imbinam utilul cu placutul la preturi competitive. Alaturi de echipa noastra veti avea siguranta necesara, confortul si garantia ca veti ajunge in timp util la adresa finala.

Avatanjele transportului Campia Turzii - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Campia Turzii - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Campia Turzii - Olanda direct la destinatie Pentru Estertours, satisfactia clientului nostru reprezinta principalul punct de interes, de aceea facem tot posibilul sa oferim curse cu autocarul Campia Turzii - Olanda direct la destinatie, in fiecare zi cu plecare de la avion la ora 20.00. Cursele cu autocarul retur au loc de asemenea zilnic. Precizati-ne punctul de plecare din Olanda iar noi va vom oferim cea mai avantajoas solutie de transport. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, veti avea posibilitatea sa calatoriti cu bagaje de pana la 40 de kg, de cala si de mana in mod gratuit. De asemenea, pe traseu veti avea parte din partea soferilor nostri de cafea si o masa calda tot gratuit. Dorim ca Estertours sa fie alegerea dvs. preferata in materie de calatorii cu autocarul in Europa si dorim sa va satsifacem cerintele din acest domeniu si sa atingem cele mai inalte exigente in materie de transport persoane. Campia Turzii este situata in judetul Cluj si este un municipiu important din acesta regiune care are aproximativ 22.000 de locuitori. Toti acestia se pot bucura de curse zilnice cu autocarul si microbuzul pe ruta Campia Turzii - Olanda in cele mai civilizate si sigure conditii.

Bilete autocar Campia Turzii - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Punem spre vanzare bilete de autocar Campia Turzii - Olanda la preturi incepand cu 120 euro pentru un adult. Din acest tarif oferim reduceri de pana la 30% pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur - retur. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in tara lalelelor, firma noastra de transport persoane detine rute rapide si direct la destinatie pentru dvs. si cunostiile dvs. Alaturi de noi puteti calatori alaturi de familie, prieteni sau individual. Indiferent de capacitate sau motiv avem pentru dvs. cele mai fiabile solutii din punct de vedere financiar. Biletele de microbuz Campia Turzii - Olanda pot fi achizitionate direct la urcare in autocar sau microbuz printr-o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre.

Transport Campia Turzii - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Rezervari si informatii transport Olanda - Campia Turzii

Pentru detalii sau pentru rezervari de bilete ne puteti contacta telefonic la numarul 0773.908.912, unde membri echipei noastre va vor oferi toate informatiile referitoare la transportul de persoane Campia Turzii - Olanda. De asemenea, ne mai puteti scrie si la adresa de mail office@estertours.ro, pentru alte intrebari legate de cursele pe care le efectuam, de serviciile autocarelor si microbuzelor noastre sau de ofertele speciale pe care vi le-am pregatit.