Campulung Moldovenesc Gera

Transport persoane Campulung Moldovenesc Gera, Germania


Va recomandam serviciile de transport persoane Campulung Moldovenesc Gera cu autocar, microbuz cu plecare in fiecare saptamana. Iata de ce! Acest serviciu de transport persoane Campulung Moldovenesc Gera cu autocar, microbuz de la adresa din Campulung Moldovenesc, Strada Dornelor 7, (gara), se organizeaza de 4 ori pe saptamana: Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata, la ora 11:00. Atat persoanele care calatoresc singure, cat si grupurile de persoane sunt invitate sa isi cumpere biletele din timp pentru ca aceasta cursa spre Gera este foarte cautata iar biletele se termina foarte repede, in ciuda faptulul ca sunt 4 curse pe saptamana.

Asiguram transport autocar Campulung Moldovenesc Gera, Germania la adresa! Da, s-a citit corect, se asigura transport autocar Campulung Moldovenesc Gera, Germania la adresa  de destinatie pentru toti calatorii care merg cu aceasta cursa. In felul acesta niciun client nu va fi pus in situatia de a ajunge intr-un oras necunoscut cu foarte multe bagaje si sa gaseasca transport local sau un taxi pentru a ajunge “acasa”.

Cursa de autocar Campulung Moldovenesc Gera

are cafeaua si o masa incluse in pretul biletului. De asemenea, pentru cursa de autocar Campulung Moldovenesc Gera  se include in pret un bagaj de 40 kg, iar calatoria are loc in microbuze si autocare moderne, dotate special pentru tot confortul calatorilor. Fiecare microbuz alocat curselor este dotat cu aer conditionat, scaune rabatabile si sistem audio video pentru un plus de confort si o calatorie in cele mai bune conditii posibile. Numarul mare de clienti multumiti dovedesc calitatea serviciilor oferite.

Bilete autocar Campulung Moldovenesc Gera la pret promotional pentru copii. Pentru bilete autocar Campulung Moldovenesc Gera copii au o reducere de 20 de euro din pretul care pentru adulti porneste de la 120 de euro. Pentru grupurile de persoane si pentru cei care inteleg ca distractia poate avea loc in mai multi se fac reduceri considerabile care se stabilesc in momentul achizitionarii biletelor, in functie de numarul de persoane din grup.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar