Campulung Moldovenesc Stuttgart

Transport persoane Campulung Moldovenesc Stuttgart, Germania


Cele mai bune servicii de Transport persoane Campulung Moldovenesc Stuttgart cu autocar microbuz, pot fi accesibile LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 11:00 Strada Dornelor 7, (gara). De la aceasta locatie se ofera servicii de Transport persoane Campulung Moldovenesc Stuttgart cu autocar microbuzdirect la adresa de destinatie si astfel nu mai este nevoie ca pagerii sa gaseasca o solutie pentru a ajunge de la autogara la locul unde sunt cazati.

Serviciul de transport autocar Campulung Moldovenesc Stuttgart Germania la adresaeste tot mai des cautat datorita locatiei. Calatorii isi manifesta interesul pentru trasnport autocar Campulung Moldovenesc Regensbugr Germaniala adresa, atat in timpul sezonului cald cat si in timpul serviciului datorita locatiei speciale in care se deplaseaza cursa, dar si datorita serviciilor unice oferite. La fiecare cursa este inclusa o masa calda plus cafea.

Cursa de autocar Campulung Moldovenesc Stuttgart are loc in cele mai bune conditii. Pentru cursa de autocar Campulung Moldovenesc Stuttgartsunt alocate autocare si microbuze dotate cu sistem audio video, aer conditionat, scaunde rabatabile si toaleta pentru ca intreaga calatorie sa aiba loc in cele mai bune conditii.

Pentru bilete autocar Campulung Moldovenesc Stuttgart pretul porneste de la 120 euro. Se ofera bilete autocar Campulung Moldovenesc Stuttgartcu reducere pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani care au reducere 20 de euro si reduceri speciale pentru grupurile de persoane, configurate in functie de tipologia grupului. Limita de bagaj care este inclusa in pret este de 40 kg, echivalentul a doua genti mari.

Persoanele interesate de arhitectura si peisaje speciale cu adevarat unice aleg orasul Stuttgart ca o destinatie de vacanta, atat pe timpul sezonului de concediu, cat si in timpul anului, in special pentru excursii de un weekend sau de cateva zile, pot gasi la noi solutia optima de transport. Pentru a vedea intreg traseul si pentru o calatorie unica se recomanda cursa cu autocarul in cele mai bune conditii posibile.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar