Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Campulung - OlandaPlecare din centru, ora 11.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Campulung - Olanda In serviciile pe care vi le oferim, incercam sa cuprindem cat mai multe orase si municipii din Romania pentru a oferi posibilitatea la cat mai multe persoane sa calatoreasca in Europa alaturi de noi. De aceea, am facut tot posibilul sa oferim servicii de transport persoane Campulung - Olanda, la preturi avantajoase si altor localitati din judetul Arges. Campulung este unul dintre principalele municipii din acest judet si suntem multumiti ca am reusit sa punem la dispozitia locuitorilor o gama variata de curse in strainatate cu autocarul si microbuzul. Mijloacele noastre de transport se ridica la cele mai inalte standarde si incearca sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. V-am pregatit autocare de ultima generatie, dotate corespunzator cu aer conditionat, sisteme video si audio, toaleta ecologica dar si cu scaune rabatabile, confortabile si suficient de spatioase pentru fiecare calator in parte. Nu in ultimul rand, am ales pentru dvs. si unii dintre cei mai experimentati soferi din domeniu, care isi realizeaza munca cu responsabilitate si care va vor duce la destinatia finala in deplina siguranta. Transportul de persoane Campulung - Olanda, se realizeaza in fiecare zi din centrul localitatii de la ora 11.00 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din Olanda. Preturile biletelor pentru un adult incep de la 120 euro si pot creste tinand cont de greutate bagajelor, de alte optiuni sau destinatia finala.

Avatanjele transportului Campulung - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Campulung - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Campulung - Olanda direct la destinatie Va punem la dispozitie curse cu autocarul Campulung - Olanda direct la destinatie in fiecare zi, cu opriri suficiente pe traseu dar si cu un timp relativ scurt de calatorie catre destinatia dvs. finala. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori alaturi de bagaje de pana la 40 de kg, dispuse in bagaje de cala si de mana, pe care le puteti lua cu dvs. in interiorul autocarului. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit cafea si o masa calda pe traseu, de care va puteti bucura alaturi de soferul nostru intr-un spatiu linistit si placut. Campulung detine un numar de aproximativ 50.000 de locuitori si este alcatuid din o serie de localitati din care fiecare se poate bucura de calatorii in Europa la preturi extrem de avantajose. Municipiul aflat in judetul Arges detine o serie de cladiri si obiecte turistice care merita vizitate ce catre fiecare persoana. Aici putem enumera case memoriale, manastiri, muzee, Curtea Domneasca, Castre, monumente si statiuni balneoclimaterice. Alaturi de compnia noastra, va puteti bucura de curse cu microbuzul Campulung - Olanda direct la adresa in conditii moderne si civilizate de transport. V-am pregatit o gama variata de autocare si microbuze bbine echipate si verificate periodic pentru a ne asigura va aveti parte de o calatorie fara evenimente neplacute.

Bilete autocar Campulung - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Calatorind alaturi de Estertours, veti avea parte de preturi avantajose ale biletelor pentru autocare si microbuze, incepand cu 120 euro pentru un adult. Biletele de autocar Campulung - Olanda pot fi achizitionate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa va imbarca, dar printr-o rezervarea cu cateva zile inainte realizata in cadrul companiei noastre. Firma noastra de transport persoane international v-a pregatit si o serie de reduceri avantajose care sunt destinate atat persoanelor care circula singure cat si celor care calatoresc in grup. Reducerile de pana la 30% se aplica copiilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete tur - retur. Preturile biletelor de autocar sau microbuz Campulung - Olanda sunt extrem de competitve, avem un pret corect in raport calitate - pret si va punem la dispozitie doar cele mai agreate si moderne sisteme de transport. Timpul pe care il veti petrece alaturi de noi pentru o calatorie din sau spre Olanda catre Romania poate fi de aproximativ 2 zile, tinand cont de vreme sau de destinatia finala.

Transport Campulung - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Campulung

Ne puteti contacta de luni pana sambata la telefon 0773.908.912 pentru rezervari de bilete sau pentru informatii legate de serviciile noastre de transport persoane Campulung - Olanda. Nu in ultimul rand, ne mai puteti scrie si electronic prin adresa de mail office@estertours.ro pentru alte intrebari legate de cursele noastre, de programul transportului sau de ofertele pe care vi le-am pregatit.