Transport persoane Caransebes Ohringen, Germania


Oferta, transport persoane Caransebes Ohringen , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Caransebes Germania ,Ester Tours care va ofera plecari regulate Caransebes Ohringen .

Cursa de autocarCaransebes Ohringen,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Caransebes in Ohringen .Plecarea Caransebes  Ohringen , Germania se efectueaza la ora 10:30 Caransebes, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Transport in Germania, cursa de autocar Caransebes  Ohringen, soseste in statii fixe precum gara sau autogara din Ohringen.

O noua cursa de transport cu autocarul  Caransebes  Ohringen, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Caransebes. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Caransebes Ohringen la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Caransebes Germania Ohringen Caransebes  .

Ohringen – Caransebes plecare se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Caransebes Ohringen 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Caransebes  Ohringen achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Caransebes Ohringen dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Caransebes Ohringen Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Caransebes   Ohringen Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Caransebes sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar