Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Cluj Napoca - OlandaPlecare din parcarea Billa, ora 21.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Cluj Napoca - Olanda Clujul este considerat al doilea oras din Romania din punct de vedere economic, al potentialului pe care il ofera si al gradul de dezvoltare. Fiind si o localitate atat de importanta nu am putut sa ignoram serviciile de transport persoane Cluj Napoca - Olanda direct la destinatia clientului. Compania noastra va pune la dispozitie autocare si microbuze de ultima generatie, atent verificate pentru a va oferi o experienta de incredere la costuri avantajose. Pretul unui bilet pe aceasta ruta incepe de la 120 euro si poate creste in functie de optiunile pe care le alegeti, de greutatea bagajelor sau de destinatia finala. Puteti calatori in deplina siguranta si confort cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica dar si cu scaune rabatabile extrem de spatioase pentru fiecare pasager. De asemenea, transportul de persoane Cluj Napoca - Olanda dispune pe langa sistem de transport moderne si de soferi profesionisti care isi cunosc bine traseul si care va pot duce la destinatia dorita intr-un timp relativ scurt si in deplina siguranta. Olanda este una dintre cele mai puternice economii din Europa, oferind romanilor nunumarate locuri de munca bine platite dar si destinatii deosebite atunci cand dorim sa calatorim in aceasta tara in vacanta alauturi de familie sau prieteni.

Avatanjele transportului Cluj Napoca - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Cluj Napoca - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Cluj Napoca - Olanda direct la destinatie Estertours v-a pregatit unele dintre cele mai avantajose oferte pentru cursele cu autocarul Cluj Napoca - Olanda direct la destinatie in fiecare zi cu plecare din gara din localitate la ora 05.00 cu destinatie catre principalele orase din Olanda. Tara lalelelor este o destinatie prefera de romani atat pentru ocuparea unui loc de munca dar si pentru a petrece timpul liber alaturi de familie sau prieteni. Alegand Estertours ca partener de calatorie veti beneficia de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana, dispuse in doua genti cu o valoare totala de maxim 40 de kg in mod gratuit. De asemenea, tot in pretul biletului mai aveti inclus cafea si o masa calda pe traseu, oferita din partea noastra in semn de recunostiinta pentru alegerea facuta. De asemenea, cursele cu microbuzul Cluj Napoca - Olanda la adresa se desfasoara cu plecare in fiecare atat din Romania cat si din Olanda direct la destinatia finala a clientului. Clujul este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, fiind al doilea oras ca importanta si ca numar de locuitori din tara, cu aproximativ 420.000 de locuitori. Localitatea este un important spatiu de cultura, avand numeroase universitati de prestigiu, o industrie in continua crestere si o putere economica din ce in ce mai dezvoltata. Cursele cu autocarul si microbuzul Cluj Napoca - Olanda pe care compania noastra le ofera acopera o gama variata de servicii de transport persoane si reprezinta o alegere inspirata indiferent de motivul calatoriei.

Bilete autocar Cluj Napoca - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Alaturi de Estertours beneficiati de cele mai corecte si mai avantajose tarife pentru biletele de autocar Cluj Napoca - Olanda incepand cu pretul de 120 euro. Acest tarif poate creste in functie de greutatea bagajelor transportate, destinatie sau de alte optiune p care le puteti alege precum asigurarea de calatorie. Achitionarea biletelor se poate realiza direct la imbarcarea in vehicul dar prin rezervare in prealabil la agentia noastra de transport persoane international. Alaturi de noi, beneficiati de reduceri considerabile din pretul biletului intreg cu o reducere de pana la 30%, destinata copiilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete tur retur.

Transport Cluj Napoca - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Cluj

Firma noastra de transport persoane Cluj - Olanda va sta la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu informatii privind calatoria dvs. serviciile si ofertele pre care vi le oferim. De asemenea, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru rezervari de bilete, intrebari sau pentru alte detalii legate de programul curselor sau de pretul biletelor de autocar si microbuz.