Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Dej - OlandaPlecare de la Peco OMV - iesire Cluj, ora 17.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Dej - Olanda Olanda se bucura de un climat extrem de stabil din punct de vedere al afacerilor, datorita unui mediu politic bine structura si profesionist, creand astfel oportunitati pentru romanii care doresc sa calatoreasca in aceasta tara in vederea obtinerii unui loc de munca. Estertours ofera servicii moderne de transport persoane Dej - Olanda incepand cu pretul de 120 euro. Acest tarif poate creste in functie de bagajele transportate, destinatia finala sau de alte optiuni. Plecarile au loc de la benzinaria OMV cu iesire catre Cluj la ora 17.30 in fiecare zi cu destinatie catre principalele localitati din Olanda. Tara lalelelor beneficiaza de curse regulate catreRomania atat tur cat si retur in cele mai bune conditii de transport. Autocarele si microbuzele noastre sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, spatioase si confortabile, toaleta ecologica, sistem video si audio. Nu in ultimul rand, am alocat pentru clientii nostri cei mai capabili soferi, care isi cunosc cu promptitudine traseul si care va pot duce la destinatie in cele mai bune conditii posibile. Transportul de persoane pe ruta Dej - Olanda se desfasoara in cele mai avantajose conditii pentru pasager atat din punct de vedere financiar cat si al confortului si al sigurantei de care acesta beneficiaza.

Avatanjele transportului Dej - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Dej - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Dej - Olanda direct la destinatie Estertours realizeaza in fiecare zi curse cu autocarul Dej - Olanda direct la adestinatia clientului in cele mai civilizate si moderne conditii. Alaturi de noi puteti sa beneficiati de o experienta plina de satisfactie la preturi competitive. Puteti transporta bagaje de maxim 40 de kg in mod gratuit. Bagajele transportate pot fi alcatuite din doua genti care vor fi depozitate in cala dar si de mana care pot fi luate in autocar cu dvs. Cursele cu microbuzul Dej - Olanda la adresa sau cu autocarul pot avea un timp de parcurs de pana la 2 zile tinand cont de destinatia finala a pasagerului sau de conditiile meteorologice. Nu in ultimul rand, cu Estertours veti avea parte si de o masa calda pe traseu insotita de cafea din partea noastra, ca semn de apreciere pentru alegerea facuta. Dejul este un municipiu din judetul Cluj situat in zona Transilvaniei si este alcatuit din mai multe localitati. Toate aceste zone cu un numar total de aproximativ 33.000 de locuitori vor beneficia de serviciile noastre de transport persoane international catre cele mai importante adresa din Olanda atat tur cat si retur.

Bilete autocar Dej - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Unele dintre cele mai competitive tarife din piata pentru biletele de autocar Dej - Olanda le puteti gasi la compania noastrea de transport persoane care va oferi bilete incepand cu pretul de 120 euro. Acest tarif se poate modifica in functie de bagajele transportate, destinatie sau de optiunile pe care le alegeti, precum asigurarea de sanatate. Nu in ultimul rand, tot la Estertours aveti parte de reduceri semnificative din pretul biletului intreg de pana la 30%. Aceste reduceri sunt dedicate celor care achizitioneaza bilete tur - retur, copiilor, sau grupurilor de persoane. Astfel, daca alegeti sa calatoriti in Olanda cu autocare sau microbuze impreuna cu familia ori prietenii in concediu, noi va punem la dispozitie solutii moderne la preturi competitive. Achizitionarea biletelor de microbuz Dej - Olanda sau de autocar pot fi cumparate direct la urcarea in vehicul cu o rezervare din timp realizata la firma noastra de transport persoane international.

Transport Dej - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Dej

Echipa noastra este alaturi de dvs. cu orice tip de informatie legat de transportul de persoane Dej - Olanda la numarul de telefon 0773.908.912. De asemenea in cadrul acestui numar puteti efectua rezervari pentru cursa dorita sau puteti cere detalii suplimentare legate de serviciile noastre. Nu in ultimul rand, pentru alte intrebari sau detalii precum oferte sau programul curselor de autocar si microbuz, ne mai puteti contacta si la adresa de mail office@estertours.ro.