Deva Munster

Transport persoane Deva Munster, Germania


Va este necesar transport persoane Deva  Munster cu autocar microbuz? Noi va oferimintre orele 03 – 05 de 4 ori pe saptamana! Serviciile de Transport persoane Deva  Munster cu autocar microbuz sunt asigurate in fiecare saptamana, Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata de la Gara la ora 18.00. Se recomanda grupurilor de persoane, dar si persoanelor care calatoresc singure, sa isi cumpere din timp biletele de calatorie pentru ca risca sa nu mai gaseasca locuri.

Un prim atuu este faptul ca se asigura transport persoane Deva Munster, Germania la adresa de destinatie. Pentru transport persoane Deva Munster, Germania la adresa dorita sunt incluse si alte servicii cum ar fi o masa calda pe traseu si cafeaua gratuit, dar si transportul unui bagaj de 40 kg inclus in pret. Aceste 40 kg sunt echivalentul a 2 genti de voiaj mari, deci exista spatiu suficient.

Cursa de autocar Deva Munster

 are loc in conditii ideale de calatorie.

Cursa de autocar Deva Munster

se desfasoara cu autocarul sau cu microbuzul, ambele tipuri de autovehicule fiind dotate cu aer conditionat, toaleta, scaune rabatabile si sistem audio video. Este recomandat sa se calatoreasca in conditii perfecte pentru ca la drumuri lungi, un autobuz care nu respecta standardele se poate transforma intr-un real cosmar.

Bilete de autocar Deva Munster se pot cumpara de la adresa mai sus mentionata. Pentru aceste Bilete de autocar Deva Munster se fac reduceri pentru copii de 20 de euro, doar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 2 si 10 ani, reduceri customizate pentru grupurile de persoane, iar pretul biletului incepe de la 120 de euro.

Munster este un oras linistit si primitor unde oamenii abia asteapta calatori care sa fie fascinati de obiectivele lor turistice si de peisajele fabuloase. Sunt recomandate calatoriile in grup care se vor transforma intr-o reala relaxare si distractie.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar