Deva Ulm

Transport persoane Deva Ulm, Germania


Compania noastra organizeaza saptamanal curse de transport persoane Deva Ulm, Germania,plus alte curse la nivel international. In atentia celor care doresc transport catre aceasta destinatie, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA  Gara ora 18.00 se pleaca spre minunatul orasel din Germania, in conditii de deplin confort si siguranta.

In Ulm, resedinta regiunii Francofonia Mijlocie, in care exista numeroase teatre, muzee si obiective turistice impresionante, precum biserici si monumente, oamenii pot pleca in cautarea unui trai mai bun, la munca sau la studii. Cu siguranta una din cursele de transport persoane puse la dispozitie de firma noastra se va dovedi solutia salvatoare pentru acestia.

Printre avantajele si beneficiile serviciului de transport persoane Deva Ulm se pot enumera si masa calda oferita gratuit pe traseu, reducerile la bilete pentru studenti, elevi, pensionari, pentru copii mici de pana in 2 ani care nu platesc nimic, pentru copii de pana in 12 ani care platesc jumatate din bilet, dar si pentru grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Deva Ulm

Cu autocarele moderne Mercedes, Setra sau Scania Irizar, oamenii pot ajunge la destinatie, odihnindu-se pe scaunele care se rabateaza, ascultand muzica sau urmarind filme in cele mai bune conditii climaterice, oferite in cadrul serviciilor de transport autocar Deva Ulm.

Pasagerii pot fi transportati chiar pana la adresa exacta unde trebuie sa ajunga, fara costuri suplimentare, doar optand pentru serviciile de transport autocar Deva Ulm.

Cursa autocar Deva Ulm

Indiferent care este scopul pentru care decid sa plece in Germania, cursa autocar Deva Ulm este cea mai buna solutie din punct de vedere al raportului calitate-pret pentru toti cei care isi doresc astfel de transport.

Cursa autocar Deva Ulm se poate programa la telefon, saptamanal, pentru zilele mentionate in paragraful initial.

Bilete autocar Deva Ulm

Pentru mai multe detalii legate de preturile la bilete autocar Deva Ulm oamenii pot consulta tabelul de preturi de pe site. Vor afla astfel ca la achizitionarea de bilete autocare Deva Ulm sunt incluse si bagajele de cala in greutate de 45 de kilograme si un bagaj de mana.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar