Preturi bilete de la 100 euro

Calatoria cu autocarul reprezinta pentru multe persoane una dintre cele mai avantajoase sisteme de transport din punct de vedere financiar dar si datorita confortului sporit. De aceea, multi calatori apeleaza la serviciile noastre de transport persoane Drobeta Turnu Severin - Milton Keynes pentru a ajunge la destinatia dorita intr-un timp relativ scurt la preturi avantajoase. Plecarile au loc de langa Podul grui in parcarea de langa Kaufland la ora 07:00 cu autocare moderne Mercedes si Setra  de 3 si 4 stele, dotate corespunzator si verificate periodic de angajatii nostri atat estetic cat si tehnic. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de transport imbinand preturi competitive cu siguranta si confortul. De aceea, alaturi de agentia noastra, puteti calatori cu autocare dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video si audio si toaleta ecologica. Pretul unui bilet pentru transportul de persoane Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes este de 100 euro pentru un adult. Acest tarif poate creste in functie de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pentru care puteti opta. Soferii autocarelor si microbuzelor noastre sunt adevarati profesionisti care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot asista cu orice problema intampinati pe traseu.

Avantajele Transportului Drobeta Turnu Severin Milton Keynes

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Drobeta Turnu Severin Milton Keynes direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

Cautam sa oferim pasagerilor nostri doar cvele mai bune conditii de transport si un tarif avantajos pentru calatoriile internationale. Alaturi de Estertours puteti sa beneficiati de curse cu autocarul Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes direct la destinatie cu plecare din Drobeta Turnu Severin de langa Drobeta Turnu Severin, Gara la ora 07:00 cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care va vor oferi pe tot parcursul drumului, siguranta si confort. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori cu bagaje de pana la 40 de kg in mod gratuit. Bagajele pot fi dispuse in bagaj de cala sau de mana pe care il puteti lua cu dvs. in autocar. Timpul curselor cu autocarul Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes sau retur pot avea o durata de pana la 2 zile in functie de traficul pana la destinatie sau de conditiile meteo. Milton Keynes este un oras cu o suprafata mare din regiunea de sud-est al Angliei cu o populatie de aproximativ 230.000 de locuitori. Orasul a cunoscut o crestere economica semnificativa in ultima perioada, cu exceptia capitalei, aceasta localitate este considerata ca fiind una ditre cele mai avantajose pentru un business, motiv pentru care cautarea locurilor de munca in aceasta zona este intr-o continua crestere. Alaturi de echipa noastra, puteti ajunge in aceasta locatie cat si in alte zone din Anglia in deplina siguranta si intr-un timp relativ scurt.

Bilete autocar Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes | Preturi bilete firma transport persoane 

Pretul unui bilet de autocar pe ruta Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes sau retur incepe de la 100 euro pentru un adult. Acest tarif poate creste usor in functie de bagajele transportate de pasager si care depasesc greutatea de 40 kg. Totusi, pentru a veni in ajutorul calatorilor, Estertours v-a pregatit si o serie de reduceri substantiale. Copii, grupurile de persoane sau cei care cumpara bilete dus-intors pot avea parte de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Pentru cursele retur, comunicati-ne detalii legat de data in care doriti sa pelcati catre Romania, iar compania noastra de transport persoane va va oferi cele mai avantajose sisteme de transport. Biletele pentru cursele cu microbuzul Milton Keynes – Drobeta Turnu Severin sau retur pot fi achizitionate la urcare in mijloc de transport dar printr-o rezervare in prealabil la agentia noastra.

Contactati-ne pentru transport Milton Keynes – Drobeta Turnu Severin

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Drobeta Turnu Severin – Milton Keynes. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar