Drobeta Ulm

Transport persoane Drobeta Ulm, Germania


Compania noastra organizeaza saptamanal curse de transport persoane Drobeta Ulm, Germania,plus alte curse la nivel international. In atentia celor care doresc transport catre aceasta destinatie, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 08:00 Drobeta - Turnu Severin, Lukoil, Bd. M.Viteazu se pleaca spre minunatul orasel din Germania, in conditii de deplin confort si siguranta.

In Ulm, resedinta regiunii Francofonia Mijlocie, in care exista numeroase teatre, muzee si obiective turistice impresionante, precum biserici si monumente, oamenii pot pleca in cautarea unui trai mai bun, la munca sau la studii. Cu siguranta una din cursele de transport persoane puse la dispozitie de firma noastra se va dovedi solutia salvatoare pentru acestia.

Printre avantajele si beneficiile serviciului de transport persoane Drobeta Ulm se pot enumera si masa calda oferita gratuit pe traseu, reducerile la bilete pentru studenti, elevi, pensionari, pentru copii mici de pana in 2 ani care nu platesc nimic, pentru copii de pana in 12 ani care platesc jumatate din bilet, dar si pentru grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Drobeta Ulm

Cu autocarele moderne Mercedes, Setra sau Scania Irizar, oamenii pot ajunge la destinatie, odihnindu-se pe scaunele care se rabateaza, ascultand muzica sau urmarind filme in cele mai bune conditii climaterice, oferite in cadrul serviciilor de transport autocar Drobeta Ulm.

Pasagerii pot fi transportati chiar pana la adresa exacta unde trebuie sa ajunga, fara costuri suplimentare, doar optand pentru serviciile de transport autocar Drobeta Ulm.

Cursa autocar Drobeta Ulm

Indiferent care este scopul pentru care decid sa plece in Germania, cursa autocar Drobeta Ulm este cea mai buna solutie din punct de vedere al raportului calitate-pret pentru toti cei care isi doresc astfel de transport.

Cursa autocar Drobeta Ulm se poate programa la telefon, saptamanal, pentru zilele mentionate in paragraful initial.

Bilete autocar Drobeta Ulm

Pentru mai multe detalii legate de preturile la bilete autocar Drobeta Ulm oamenii pot consulta tabelul de preturi de pe site. Vor afla astfel ca la achizitionarea de bilete autocare Drobeta Ulm sunt incluse si bagajele de cala in greutate de 45 de kilograme si un bagaj de mana.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar