Fagaras Heilbronn

Transport persoane Fagaras Heilbronn, Germania


Asiguram   transport persoane Fagaras Heilbronn cu autocar, microbuz la ora ora 07:30 de la  PECO OMV. Pentru transport persoane Fagaras Heilbronn cu autocar, microbuz cursele au loc de 4 ori pe saptamana: Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata de la adresa mai sus mentionata si in pretul biletului este inclus un bagaj de 40 kg, echivalentul a doua genti mari. Heilbronn este un oras modern ideal inclusiv pentru persoanele care vor sa se distreze in cluburi si vor sa iasa cu prietenii in oras si sa vada viata de noapte din Germania. In plus, monumentele si peisajele sunt speciale si desprinse din traditiile germane motiv pentru care destinatia este foarte cautata de turisti din toata lumea.

Primul avantaj este reprezentat de transport persoane Fagaras Heilbronn, Germania la adresa dorita! Calatorii vor beneficia de transport persoane Fagaras Heilbronn, Germania la adresa unde vor sa ajunga, avand astfel avantajul unei calatorii in conditii perfecte de siguranta. Acest serviciu asigura si relaxare pentru ca dispare stresul de a cauta mijloace de transport si strazi, in unele cazuri la ore incomode, foarte tarziu sau foarte devreme.

Cursa de autocar Fagaras Heilbronn

se realizeaza in autocare si microbuze de ultima generatie cu cele mai bune dotari. Pentru Cursa de autocar Fagaras Heilbronn sunt alocate microbuze si autocare dotate cu toalete, scaune rabatabile, climatizare si sistem audio video. O astfel de calatorie nu va fi in niciun caz plictisitoare, pentru ca pe traseu oamenii se cunosc si se imprietenesc, deci chiar si persoanele singure se vor distra in grup.

Nu in ultimul rand, oferim bilete autocar Fagaras Heilbronn la reducere! Se pot obtine bilete autocar Fagaras Heilbronn la reducere pentru copii care au varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani si care beneficiaza de o reducere de 20 de euro si pentru grupurile de persoane care au reduceri personalizate in functie de marimea grupului. Pentru restul persoanelor pretul de pornire este de 120 de euro.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar