Fagaras Koln

Transport persoane Fagaras Koln, Germania


Compania noastra se ocupa de organizarea curselor de transport persoane Fagaras Koln, Germania,la intervale regulate, saptamanal, indeosebi in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, PECO OMV ora 07:30O alta varianta mai buna si mai ieftina de curse internationale se gaseste foarte greu iar daca oamenilor le este greu sa circule cu avionul din motive medicale sau emotionale, cu siguranta autocarul ramane o alegere potrivita.

In Koln,unul din cele mai frumoase orase din Germania, oamenii aleg sa vina in scop personal sau profesional, pentru studii, job sau relaxare, ori chiar pentru a se bucura de peisajele citadine exceptionale.

Mai mult decat atat, serviciul de transport persoane Fagaras Koln include servicii impecabile si conditii perfecte. Pe drum, pasagerilor li se asigura o masa calda gratuita, acces la toaletele ecologice, sisteme de climatizare moderne, dar si reduceri semnificative pentru elevi, studenti, pensionari, pentru copii de pana in 2 ani o reducere de 100% din valoarea biletului si pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani o reducere de 50% din valoarea biletului.

Transport autocar Fagaras Koln

Desi este vorba de o distanta foarte lunga, calatoriile ce presupun transport autocar Fagaras Koln sunt desfasurate in conditii de maxima siguranta, cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, unde pasagerii se pot bucura de un somn relaxant pe scaunele rabatabile, pot privi la programele video si pot asculta muzica, in conditii de climatizare perfecte.

Pentru cei care aleg cursele de transport autocar Fagaras Kolnexista si avantajul de a fi lasati la destinatie, la adresa exacta specificata.

Cursa autocar Fagaras Koln

Indiferent care este motivul pentru care oamenii aleg sa plece, cursa autocar Fagaras Koln reprezinta o alegere potrivita din mai multe puncte de vedere.Calatoriile pentru cursa autocar Fagaras Koln se pot programa saptamanal, potrivit informatiilor mentionate mai sus.

Bilete autocar Fagaras Koln

In cazul in care oamenii isi doresc o informatie despre pretul la bilete autocar Fagaras Koln, pe site exista un numar de telefon la care va raspunde un operator sa spuna exact si ora de imbarcare si locul exact.

Rezervarea de bilete autocar Fagaras Kolnasigura transportul tuturor categoriilor de persoane chiar si la adresa specificata de dvs.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar