Fagaras Rastatt

Transport persoane Fagaras Rastatt, Germania


Saptamanal organizam curse de transport persoane Fagaras Rastatt, Germania, si numeroase alte curse internationale, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 07:30 Fagaras, Peco OMV. Aceste curse internationale sunt realizate in conditii sigure la diferite destinatii si reprezinta o alternativa ieftina la zborul cu avionul.

In Rastatt, al doilea oras ca marime din Bavaria, centrul economic si cultural al Francofoniei, oamenii aleg sa plece pentru un job mai bun, pentru studii avansate in anumite domenii, pentru a vizita locuri si obiective culturale inedite. Una din cursele de transport Fagaras Rastatt reprezinta oportunitatea pentru o viata mai buna.

Serviciul de transport persoane Fagaras Rastatt este foarte avansat, confortabil, incluzand chiar si o masa calda oferita pe drum in mod gratuit, dar si reducerea pretului biletului cu pana la 100% pentru copiii de pana in 2 ani, 50% pentru copiii de pana in 12 ani si alte reduceri semnifiative pentru elevi, studenti, pensionari, grupuri de persoane.

Transport autocar Fagaras Rastatt

Calatoriile in siguranta pe transport autocar Fagaras Rastatt se desfasoara in cele mai bune conditii, chiar si pe distante mari, cu ajutorul autocarelor Mercedes, Setra sau ScaniaIrizar. Asadar, in autocar oamenii pot asculta muzica, pot urmari filme, se pot uita la diverse programe de divertisment video, dar vor calatori si in cele mai bune conditii climaterice si folosind toaletele ecologice.

Cei care vor sa fie lasati la o anumita adresa pot solicita acest lucru in cadrul serviciului de transport autocar Fagaras Rastatt.

Cursa autocar Fagaras Rastatt

Indiferent de scopul pentru care pleaca oamenii in Rastatt, cursa autocar Fagaras Rastatt este una din cele mai bune optiuni de pe piata la momentul actual.

O cursa autocar Fagaras Rastatt se poate programa cu cateva zile inainte.

Bilete autocar Fagaras Rastatt

Inainte de a pleca la drum, este bine sa va interesati si de pretul unui bilet, iar informatii si detalii exacte despre bilete autocar Fagaras Rastatt pot fi aflate direct pe site sau la numarul de telefon. Si tot aici sunt specificate si avantajele care intra in achizitionarea de bilete autocar Fagaras Rastatt, precum posibilitatea de a lua la cala doua bagaje de 45 de kilograme impreuna si un bagaj de mana in autocar. 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar