Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Falticeni - OlandaPlecare de la Nada Florilor, ora 11.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Falticeni - Olanda Estertours va pune la dispozitie cele mai fiabile si avantajose sisteme de transport in strainatate la cele mai inalte standarde. Astfel, alaturi de noi puteti beneficia de transport persoane Falticeni - Olanda cu autocarul sau microbuzul direct la adresa. Plecarile din Falticeni, au loc in fiecare zi de la Nada Florilor la ora 11.30 catre cele mai importante orase si localitati din Olanda. Cunoastem cat de important este transportul, indiferent de scopul calatoriei, de aceea incercam sa oferim fiecarui client ceea ce cauta la un transport international de persoane: un pret avantajos si siguranta. Autocarele si microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt bine echipate si pot face cu brio oricarui traseu, indiferent cat de lung este aceasta. V-am pregatit scaune rabatabile, spatioase si confortabile, aer conditionat, toaleta ecologica si sistem video si audio. Transportul de persoane Falticeni - Olanda direct la destinatie, are la baza si o echipa bine structura de soferi profesionisti care isi cunosc cu precizie traseul si care va pot duce catre cele mai importante orase din Olanda in deplina siguranta. Pretul unui bilet incepe de la 120 euro si poate creste tinand cont de optiuni, bagaje sau destinatie.

Avatanjele transportului Falticeni - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Falticeni - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Falticeni - Olanda direct la destinatie Efectuam curse cu autocarul Falticeni - Olanda direct la adresa clientului in cele mai civilizate conditii, cu plecare de la Nada Florilor din localitate la ora 11.30. Plecarile retur au loc de asemenea zilnice din iar mijloacele noastre de transport acopera o larga portiune din Olanda, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne comunicati cod postal al localitatii de unde doriti sa plecati. Alaturi de Estertours, aveti si posibilitatea de transporta doua genti cu o greutate maxima de 40 de kg. Aceste bagaje pot fi transportate in sectorul destinat special bagajelor sau pot fi luate cu dvs. in autocar daca se incadreaza in categoria de bagaj de mana. Cursele cu microbuzul Falticeni - Olanda la adresa pot avea o durata de pana la doua zile in functie de conditiile meteo si de destinatia finala. De asemenea, firma noastra de transport persoane v-a pregatit si o masa calda pe traseu, pe care o puteti servi alaturi de soferul nostru intr-o localitie placuta si linistita. Municipiul Falticeni este localizat in zona Moldovei, in judetul Suceava, este format din mai multe localitati si dispune de o populatie de aproximativ 20.000 de locuitori, fiind una dintre cele mai mari si mai importante resedinte din judet.Cursele cu autocarul Olanda - Falticeni direct la destinatie sau retur reprezinta pentru multe persoane una dintre cele mai inspirate alegeri, datorita pretului avantajos dar si datorita confortului si al sigurantei oferite.

Bilete autocar Falticeni - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Am pregatit pentru clienti nostri, unele dintre cele mai competite tarife pentru calatoriile in strainatate cu autocarul sau microbuzul. Acoperim cele mai importante tari din Europa, atat tur cat si retur si reusim sa oferim passagerilor nostri atat preturi accesibile cat si conditii sigure si confortabile de transport. De aceea, alaturi de noi aveti parte de bilete autocar Falticeni - Olanda incepand cu pretul de 120 euro pentru un adult. Acest tarif poate creste in functie de optiunile pe care le alegeti, bagaje sau destinatie. De asemenea, am pregatit si reduceri de pana la 30% din pretul intreg al biletului, pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete dus - intors. Achizitia biletelor de microbuz Falticeni - Olanda sau de autocar poate fi realizata dinrect la imbarcare dar printr-o rezervare in prealabil incadrul agentiei noastre.

Transport Falticeni - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Falticeni

Pentru rezervari de bilete sau pentru detalii legate de ofertele noastre promotionale ne puteti contacta de luni pana sambata la telefonul 0773.908.912. De asemenea, va mai stam la dispozitie non stop si la adresa de mail office@estertours.ro pentru alte informatii legate de programul curselor, statiile in care ajungem sau legat de orasele din Olanda pe care le frecventam.