Fetesti Cloppenburg

Transport persoane Fetesti Cloppenburg, Germania


Cloppenburg este orasul in care oamenii pot beneficia de un concediu relaxant si linistit, si in acest scop pot alege cele mai bune servicii de transport persoane Fetesti Cloppenburg cu autocar, microbuz. Optand pentru transport persoane Fetesti Cloppenburg cu autocar, microbuz in locul avionului, calatorii se pot bucura de peisajele superbe si de o calatorie unica si interesanta, in cele mai bune conditii.

 

Persoanele care aleg sa isi petreaca astfel concediul, beneficiaza de transport autocar Fetesti Cloppenburg, Germania, la adresa dorita, acesta fiind si unul dintre cele mai importante avantaje. Beneficiind de transport autocar Fetesti Cloppenburg, Germania, la adresa de destinatie calatorii nu vor mai pierde timpul pentru a gasi o solutie pentru transportarea bagajelor pana la locul in care vor fi cazati.

 

Cursa de autocar Fetesti Cloppenburg include o masa calda si cafea si se realizeaza in autocare perfect utilate pentru confort, dotate cu sistem video, toaleta si scaune rabatabile. Pentru cursa de autocar Fetesti Cloppenburg au loc plecari din Peco Petrom la ora 01:00 in fiecare luni, miercuri vineri si sambata, iar locatia este foarte usor de gasit fiind plasata fata in fata cu Mega image.

 

Se ofera cel mai bun pret raportat la calitatea serviciilor pentru Bilete autocar Fetesti Cloppenburg, pretul incepand de la 120 de euro de persoane. Exista si preturi speciale cu reducere pentru Bilete autocar Fetesti Cloppenburg pentru copii sau pentru grupurile de mai multe persoane. Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani au reducere 20 de euro.

 

Cloppenburg este destinatia ideala pentru persoanele care vor sa vada Dunarea in drumul sau lung catre Romania. Dunarea este practic cea care traseaza marginile orasului Cloppenburg oferind un peisaj fabulos. Intreg traseul din Romania si pana in Cloppenburg ar trebui parcurs cu autocarul, in conditii de confort absolut.

 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar