Preturi bilete de la 120 euro

Realizam transport de persoane Focsani – Crawley  la pretul de 120 de euro pentru un adult direct la destinatia clientului. Serviciile oferite de Estertours au la baza profesionalismul si preturi competitive. De asemenea,  mijloacele noastre de transport a va pune la dispozitie sisteme moderne si de ultima generatie pentru a avea parte de o calatorie civilizata, sigura si confortabila. Plecarile catre Crawley au loc din Peco Mol, iesirea spre Golesti la ora 17:00. Va punem la dispozitie pentru calatoria dumneavoastra catre Anglia autocare si microbuze moderne marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele dotate corespunzator, scaune rabatabile, aer conditionat, toaleta ecologica si sisteme video si audio pentru delectarea pasagerilor. Nu in ultimul rand, pentru transportul de persoane Focsani – Crawley am pregatit soferi experimentati si profesionisti care isi cunosc bine traseul si care vor duce la destinatia dorita in cel mai scurt timp si in conditii de siguranta maxima. Impreuna cu Anglia si alte tari nordice, Anglia se afla in topul preferintelor romanilor privind ocuparea unui loc de munca cat si pentru vacante. Indiferent de motivul pe care il aveti de a calatori catre Regatul Unit, agentia noastra de transport persoane va pune la dispozitie solutii ideale de a calatori la preturi extrem de competitive.

Avantajele Transportului Focsani Crawley

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Focsani Crawley direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Focsani – Crawley direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Autocarul reprezinta o metoda de transport in comun preferata de multe persoane atat din punct de vedere al costurilor reduse dar si pentru confortul oferit sau pentru gradul redus de poluare al mediului inconjurator. Cunoscand acest lucru, Estertours are pentru dvs.  cele mai sigure si mai avantajoase curse cu autocarul Focsani - Crawley direct la adresa. Plecarile au loc in fiecare zi de marti si vineri din Peco Mol, iesirea spre Golesti la ora 17:00. Calatorind cu firma noastra de transport persoane puteti sa beneficiati de oferte promotionale de a transporta bagaje de cala si de mana pe care le puteti lua cu dumneavoastra in autocar de pana la 40 de kg in mod gratuit. Perioada curselor cu microbuzul sau cu autocarul Focsani – Crawley   poate fi de pana la 48 de ore tinand cont de conditiile meteo si de traficul intampinat pe traseu. Cursele retur din Anglia catre Romania au loc de asemenea in fiecare saptamana catre principalele orase din tara noastra. Crawley este un oras si un district nemetropolitan din Regatul Unit situat in sud estul Angliei ce are o populatie de aproximativ 110.000 de locuitori. Orasul a suferit de a lungul timpului expansiuni semnificative, astazi avand 13 cartiere rezidentiale si o zona industriala bine dezvoltata. Din punct de vedere economic, Crawley s-a dezvoltat semnificativ fiind centrul principal al industriei si al locurilor de munca intre Londra si Coasta de Sud. Zona industriala extrem de dezvoltata suporta diferite productii  si companii de servicii, multe dintre ele avand avantajul de a fi conectate cu aeroportul local. Crawley are un potential important pentru romanii care doresc sa ajung in acest oras pentru ocuparea unui loc de munca intrucat sectoarele comerciale si de retail sunt in continua expansiune.

Bilete de autocar Focsani – Crawley |  Preturi bilete firma transport persoane

Compania noastra de transport persoane va pregatit oferte si promotii cu reduceri substantiale pentru  calatoria dumneavoastra din Romania catre Anglia sau retur. Astfel, puteti rezerva bilete de autocar Focsani - Crawley la pretul de 120 de euro pentru un adult. Tariful se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de optiunile pe care le puteti alege pentru calatoria dumneavoastra. Nu in ultimul rand, Estertours  va mai pune la dispozitie si reduceri de pana la 50% din pretul biletului intreg. Aceste oferte sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane sau celor care doresc sa achizitioneze bilete de autocar Focsani - Crawley tur-retur. Achizitionarea biletelor se face intru mod practic direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati, cu o rezervare prealabila in cadrul agentiei noastre de transport persoane cu autocarul prin telefon sau email. Perioada unei calatorii este cuprinsa intre 24 si 48 de ore in functie de conditiile meteo si de trafic. 

Contactati-ne pentru transport Crawley – Focsani

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Focsani – Crawley. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar