Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Focsani - OlandaPlecare de la Peco Petrom - Dedeman, ora 06.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Focsani - Olanda Punem accent pe respect, responsabilitate si orientare catre satisfactia clientului, de aceea incercam cu fiecare cursa sa oferim cea mai buna experienta la preturi avantajoase. Alaturi de noi, puteti sa beneficiati de transport persoane Focsani - Olanda incepand cu pretul de 120 euro pentru un adult, cu plecare de la peco Petrom de la complexul Dedeman din localitate la ora 06.30. Cursele cu autocarul sau cu microbuzul pe care le efectuam ajung intr-un timp relativ scurt catre cele mai importante zone si orase din Tarile de Jos, direct la destinatia clientului. In functie de conditiile meteo si de km pana la destinatia clientului, cursele pot dura si pana la doua zile. Echipamentele noastre de transport sunt dotate corespunzator, cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem video si audio cat si cu toaleta ecologica. Nu in ultimul rand, pentru transportul de persoane Focsani - Olanda, am ales pentru dvs. soferi experimentati, politicosi care va vor ajuta cu bagajele transportate si care va vor duce la destinatia finala in cele mai sigure conditii posibile.

Avatanjele transportului Focsani - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Focsani - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Focsani - Olanda direct la destinatie Olanda reprezinta pentru multi romani o destinatie avantajoasa, atat datorita numeroaselor locuri de munca dar si pentru concedii si petrecerea timpului liber alaturi de familie sau prieteni. Cursele cu autocarul Focsani - Olanda direct la destinatie au scopul de a transporta pasagerii in conditii decente in cel mai scurt timp posibil. Alaturi de firma noastra de transport persoane, aveti posibilitatea sa transportati bagaje de pana la 40 de kg, dispuse in doua genti, de cala sau de mana incluse in pretul biletului. De asemenea, doar alaturi de noi, veti avea parte si de o masa calda pe traseu, cafea, intr-o locatie linistita si placuta. Soferii nostri se vor asigura ca aveti parte de o experienta placuta si confortabila, vor fi alaturi de dvs. pe tot parcursul cursei cu informatii si cu cele mai profesioniste servicii. Focsani este municipiul de resedinta ala judetului Vrancea, care se afla la gradina dintre Moldova si Muntenia, este alcatuit din mai multe localitati si dispune de un numar aproximativ de 70.000 de locuitori. Cursele cu microbuzul Focsani - Olanda la adresa sau cu autocarul pot avea o durata de pana la 2 zile, tinand cont de conditiile meteorologice si de destinatia finala a clientului. Avem in vedere sa pregatim pentru dvs. cele mai moderne si bine echipate vehicule, ce sunt verificate periodic atat tehnic cat si estetic.

Bilete autocar Focsani - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Preturile biletelor de autocar pe ruta Focsani - Olanda incep de la 120 euro pentru un adult si pot creste in functie de greutatea bagajelor, destinatie sau de alteoptiuni pentru care puteti opta. Ofertele noastre nu se rezuma doar la stabilirea unui preturi avantajose pentru adulti dar avem stabilit si un program de loialitate si reduceri pentru anumite categorii de persoane. Copii, cei care achizitioneaza bilete tur - retur sau grupurile de persoane beneficiaza de o reducere de pana la 30% din pretul intreg al biletului. Biletele de autocar si de microbuz Focsani - Olanda pot fi achizitionate la imbarcarea in vehicul in ziua in care doriti sa plecati dar printr-o rezervare prealabila in cadrul firmei noastre de transport persoane. Perioada unei calatorii poate dura cateva zile in cazul deplasarilor lungi sau daca conditiile meteo nu sunt prielnice. Estertours este unul dintre lideri locali in materie de curse cu autocarul si microbuzul international, avand pregatite pentru dvs. bilete la costuri competitive catre principalele orase din Europa.

Transport Focsani - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Focsani

Va stam la dispozitie cu rezervari de bilete si informatii legate de transportul de persoane Focsani - Olanda in fiecare zi de luni pana sambata la numarul de telefon 0773.908.912. De asemenea, ne mai puteti contacta si in scris la adresa de mail office@estertours.ro pentru alte detalii legate de promotiile noastre, orasele de destinatie sau programul cursele efectuate.