Gura Humorului Hamburg

Transport persoane Gura Humorului Hamburg, Germania


Transport persoane Gura Humorului Hamburg cu autocar, microbuzcu plecarea LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 11:30 HOTEL BEST WESTERN, este un serviciu asigurat de firma noastra in cele mai bune conditii. Se ofera Transport persoane Gura Humorului Hamburg cu autocar, microbuzin conditii speciale dedicate confortului fiecarui calator.

Cele mai bune servicii de transport autocar Gura Humorului Hamburg, Germania, la adresa, includ un pachet complet ideal. Se ofera transport autocat Gura Humorului Hamburg Germania, la adresasolicitata de calator si astfel persoana sau grupul de persoane nu mai trebuie sa piarda foarte mult timp cautand un mijloc de transport pana la destinatia finala si nici sa cheltuiasca foarte mult in acest sens. Hamburg este un oras foarte ofertant atat in ceea ce priveste peisajul si obiectivele turistice cat si locurile de munca. Acest fapt justifica numarul tot mai mare de persoane care se indreapta catre Hamburg, atat individual cat si in grup. Este un oras potrivit pentru cateva zile de concediu si relaxare urbana alaturi de un mare grup de prieteni.

Cursa de autocar Bucurest Hamburg include o masa calda si cafea. De asemenea, cursa de autocar Gura Humorului Hamburginclude si transportul unui bagaj de cel mult 40 kg, echivalentul a doua genti mari. Intreg traseul se desfasoara in cele mai bune conditii si ofera peisaje si privelisti inedite. Hamburg se numara printre cele mai cautate destinatii de vacanta ale romanilor iar serviciile de calitate si transportul in autocare cu cele mai moderne dotari au facut ca aceasta cursa de autocar sa fie suprasolicitata motiv pentru care numarul de curse a crescut considerabil ca un raspuns la nevoile clientilor.

Sunt oferite preturi avantajoase pentru bilete autocar Gura Humorului Hamburg care incep de la 120 euro. Pentru bilete autocar Gura Humorului Hamburgpentru copii, parintii au un discount de 20 de euro, iar pentru grupuri reducerile sunt personalizate in functie de dimensiunile grupului.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar